Ako čistiť granitový drez Granitové drezy sú nielen praktickým, ale aj estetickým prvkom kuchyne, ktorý vyžaduje pravidelnú starostlivosť, aby … Čítať ďalej Etiketa v kuchyni: Kam s použitým obrúskom po dojedení? V kulinárskom svete je etiketa dôležitou súčasťou. Väčšina z nás vie, že na večeri s formálnym charakterom sa nechodí v Príspevok Etiketa v kuchyni: Kam s použitým obrúskom po dojedení? zobrazený najskôr Nazjedenie.sk . Konope už nie je tabu - pomáha pri bolesti aj stuhnutosti pohybového aparátu Konope je všestranná bylinka V súčasnej dobe ľudia stále častejšie riešia svoje problémy prírodnou cestou a snažia sa vyhnúť syntetickým analgetickým zložkám. Konope je pre svoje blahodarné účinky na ľudské zdravie využívané už po stáročia. Asi najčastejšie sa využíva olej a extrakt z konopného semi... Wrap s mletým mäsom Martin je partner sestry Môjho Dobrého Manžela, Kačenky. Dobre som Vás zmiatla a premietate si v hlave, kto je vlastne Martin?Otec Terky a Karky.Náš Dobrý Švagor.Je to naplavenina do rodiny, ako som aj ja.Držíme spolu.Je nesmierne sexy. Asi preto, lebo mi príde ako mladšia verzia Môjho Dobrého Manžela, s vypracovanejším telom. Kačenka s mojim DM, […] Fettuccine so šampiňónmi / Fettuccine with mushrooms ČO POTREBUJETE: fettuccine cestoviny voda maslo 1 menšia červená cibuľa 200g šampiňónov 4 strúčiky cesnaku mleté čierne korenie chilli vločky sušené oregano trocha cukru soľ smotana na varenie čerstvá bazalka parmezán (alebo grana padano) AKO POSTUPOVAŤ: V panvici zohrejeme maslo (a troška oleja, aby maslo nehorelo), pridáme na drobno nakrájanú cibuľu a orestujeme ju domäkka. Ďalej pridáme očiste… |
Jahodová bublanina Táto rýchla a jednoduchá bublanina je výborná s jahodami, ríbezľami, alebo aj čerešňami. Dokonca som ju robila aj s… Orechová bezé roláda bez múky Orechová bezé roláda bez múky je plnohodnotným múčnikom na akúkoľvek príležitosť. Je to perfektný spôsob, ako využiť prebytočné bielka a tiež potešiť svojich najbližších skvelým dezertom. Tradične sa bezé hmota/cesto pripravuje z bielok, cukru a múky zmiešanej s namletými alebo ... Domáca bazová zmrzlina Domáca bazová zmrzlina je skutočným klenotom medzi letnými dezertmi, prinášajúcim osviežujúci vánok do horúcich letných dní. Tento recept vychádza z tradičnej európskej obľuby v bazových kvetoch, ktoré sú známe nielen svojimi liečivými účinkami, ale aj výraznou arómou, ktorá dokáže premeniť obyčajnú zmrzlinu na exkluzívny gastronomický zážitok. Využitie bazových kvetov v kuchyni má dlhú tradíciu,… |