Cesnakové pletence Recept na cesnakové pletence vznikol akousi náhodou. Chuť na slané kysnuté pečivo a extrémny prebytok pažítky na našej záhrade nás nakoniec motivoval, aby sme stvorili tieto pletence plné masla a treného cesnaku. Pôvodne sme ich robili len tak, z pasie, ... Amerika v plechovke. Na trh prichádza ikonický drink Jack Daniel’s & Coca-Cola Ondřej Sokol a Jack Daniel’s & Coca-Cola. Foto: Coca-Cola Príspevok Amerika v plechovke. Na trh prichádza ikonický drink Jack Daniel’s & Coca-Cola zobrazený najskôr Nazjedenie.sk . Wrap s mletým mäsom Martin je partner sestry Môjho Dobrého Manžela, Kačenky. Dobre som Vás zmiatla a premietate si v hlave, kto je vlastne Martin?Otec Terky a Karky.Náš Dobrý Švagor.Je to naplavenina do rodiny, ako som aj ja.Držíme spolu.Je nesmierne sexy. Asi preto, lebo mi príde ako mladšia verzia Môjho Dobrého Manžela, s vypracovanejším telom. Kačenka s mojim DM, […] Vyprážaný syr (pečené zemiaky a tatarka) / Fried cheese (with oven roasted potatoes and tartar sauce) Slovenská národná klasika ČO POTREBUJETE: syr na vyprážanie (eidam, michalovská tehla) na obalenie: múka vajcia strúhanka na zemiaky: zemiaky voda prášok do pečiva soľ sušený majorán olej na tatarku: 200g majonéza 1 plná lyžička medovej horčice 1 sterilizovaná uhorka 1/2 malej červenej cibule troška nálevu z uhoriek (ak treba) štipka mletého čierneho korenia soľ na dochutenie (ak treba, ja som ne… |
Ako sa vyznať v našich chutiach: Čo nám telo signalizuje prostredníctvom jedla? Na počiatku boli voda a cukor. Plávaním v roztoku z nich zloženého – odborne nazývanom plodová voda – každý jeden z nás strávil celý svoj prenatálny život. A už vtedy sa nám tejto sladkej látky málilo, čo dokazujú pozorovania po pridaní sladkého roztoku do plodovej vody. Dieťatko vtedy zvyšuje frekv... Šalát Coleslaw Kapustový šalát s dresingom, veľmi známy a chutný. Receptov na jeho prípravu je po svete viac, ako našich kapustníc, či ruských… Grilovaná cuketa. Ako na najlepšiu grilovanú cuketu? Cuketa je jednou z najvšestrannejších zelenín v našich kuchyniach. Jej jemná a neutrálna chuť umožňuje rôzne kulinárske úpravy, od surovej po varenú, pečenú či grilovanú. Môžeme ju pridať do šalátov, polievok, omáčok, ale aj pripraviť ako hlavné jedlo či prílohu. Okrem toho je cuketa bohatá na vitamíny A a C, ako aj na minerály ako… Čítať viac » Grilovaná cuketa. Ako na najlepšiu grilovanú cuketu… |