Ako skladovať jahody, aby sa hneď na druhý deň nepokazili? Jahody je najlepšie konzumovať čerstvé, pretože pri tepelnej úprave strácajú mnoho cenných živín. Pri skladovaní sa odporúča dať ich neumyté do chladničky, kde vydržia tri až päť dní. Regionálny úrad verejného zdravotníctva Bratislava to uviedol na sociálnej sieti. Ako ich skladovať? "Umývať jahody... Cesnakové pletence Recept na cesnakové pletence vznikol akousi náhodou. Chuť na slané kysnuté pečivo a extrémny prebytok pažítky na našej záhrade nás nakoniec motivoval, aby sme stvorili tieto pletence plné masla a treného cesnaku. Pôvodne sme ich robili len tak, z pasie, ... Máj, čas lásky, práce a zdravia Počas najzamilovanejšieho mesiaca v roku, mája – mesiaca lásky – naši predkovia v minulosti oslavovali rôzne zvyky a obrady. Niektoré Príspevok Máj, čas lásky, práce a zdravia zobrazený najskôr Nazjedenie.sk . Wrap s mletým mäsom Martin je partner sestry Môjho Dobrého Manžela, Kačenky. Dobre som Vás zmiatla a premietate si v hlave, kto je vlastne Martin?Otec Terky a Karky.Náš Dobrý Švagor.Je to naplavenina do rodiny, ako som aj ja.Držíme spolu.Je nesmierne sexy. Asi preto, lebo mi príde ako mladšia verzia Môjho Dobrého Manžela, s vypracovanejším telom. Kačenka s mojim DM, […] Zelený poklad v mrazničke: Ako správne blanšírovať a mraziť hrášok Mrazenie hrachu je skvelý spôsob, ako zachovať jeho chrumkavosť, sladkosť a živú zelenú farbu, a to aj mimo hlavnej sezóny. Hrášok je obľúbenou zložkou mnohých kuchýň od jednoduchých domácich jedál po sofistikované kulinárske kreácie, a vďaka mrazeniu si môžeme tieto malé, ale výživné strukoviny vychutnať celoročne. Navyše, mrazenie je jedným z najefektívnejších spôsobov, ako zabezpečiť,… Čítať v… |
Syrové pagáče Syrové pagáče sú klasická slovenská delikatesa. Na oslavách bývajú hitom. Dobre sa pri nich popíja vínko a síce majú… V trojobale aj cestíčku: Vyprážané kuracie rezne 10x inak. Zakaždým budú výnimočné Primiešajte do strúhanky alebo cestíčka niečo nové a vaše nedeľné rezne budú o poznanie chutnejšie.... Karfiolové placky / Cauliflower patties ČO POTREBUJETE (asi na 7ks): 1 menší karfiol voda na jeho uvarenie 3 vajcia podravka + soľ 1/4 lyžičky mletého čierneho korenia 1/2 lyžičky sušeného cesnaku 1 lyžička sušeného majoránu 1 lyžica strúhanky olej na vyprážanie AKO POSTUPOVAŤ: Karfiol uvaríme vo vode domäkka, scedíme, dáme do väčšej misky a vidličkou popučíme. Pridáme ostatné suroviny a vymiešame. V panvici zohrejeme olej a lyžicou na… |