Ako skladovať jahody, aby sa hneď na druhý deň nepokazili? Jahody je najlepšie konzumovať čerstvé, pretože pri tepelnej úprave strácajú mnoho cenných živín. Pri skladovaní sa odporúča dať ich neumyté do chladničky, kde vydržia tri až päť dní. Regionálny úrad verejného zdravotníctva Bratislava to uviedol na sociálnej sieti. Ako ich skladovať? "Umývať jahody... Cesnakové pletence Recept na cesnakové pletence vznikol akousi náhodou. Chuť na slané kysnuté pečivo a extrémny prebytok pažítky na našej záhrade nás nakoniec motivoval, aby sme stvorili tieto pletence plné masla a treného cesnaku. Pôvodne sme ich robili len tak, z pasie, ... Máj, čas lásky, práce a zdravia Počas najzamilovanejšieho mesiaca v roku, mája – mesiaca lásky – naši predkovia v minulosti oslavovali rôzne zvyky a obrady. Niektoré Príspevok Máj, čas lásky, práce a zdravia zobrazený najskôr Nazjedenie.sk . Wrap s mletým mäsom Martin je partner sestry Môjho Dobrého Manžela, Kačenky. Dobre som Vás zmiatla a premietate si v hlave, kto je vlastne Martin?Otec Terky a Karky.Náš Dobrý Švagor.Je to naplavenina do rodiny, ako som aj ja.Držíme spolu.Je nesmierne sexy. Asi preto, lebo mi príde ako mladšia verzia Môjho Dobrého Manžela, s vypracovanejším telom. Kačenka s mojim DM, […] Fantastický čerešňový džem. Ak ho raz vyskúšate, už nikdy nebudete chcieť iný Čerešňový džem, plný sladkých a šťavnatých čerešní, je neodolateľnou pochúťkou, ktorá dodá vašim toastom a pečivu nádych letnej sviežosti. Čerešne sú jedným z najobľúbenejších letných ovocí. Ich sladká, šťavnatá chuť je nielen osviežujúca, ale aj nostalgická, často nás prenáša späť do bezstarostných letných dní plných radosti a smiechu. Keď je sezóna čerešní v plnom prúde,… Čítať viac » Fantastic… |
Pľundrové pečivo Pľundrové cesto je niečo medzi klasickým kysnutým a lístkovým cestom. Je nadýchané, chrumkavé a zároveň vláčne. Strašne… Karfiolové placky / Cauliflower patties ČO POTREBUJETE (asi na 7ks): 1 menší karfiol voda na jeho uvarenie 3 vajcia podravka + soľ 1/4 lyžičky mletého čierneho korenia 1/2 lyžičky sušeného cesnaku 1 lyžička sušeného majoránu 1 lyžica strúhanky olej na vyprážanie AKO POSTUPOVAŤ: Karfiol uvaríme vo vode domäkka, scedíme, dáme do väčšej misky a vidličkou popučíme. Pridáme ostatné suroviny a vymiešame. V panvici zohrejeme olej a lyžicou na… |