Zemiakové placky Rösti Čo si budeme... naše staré dobré slovenské zemiakové placky len máločo prekoná! Predsa len som však skúsila švédsku… Konope už nie je tabu - pomáha pri bolesti aj stuhnutosti pohybového aparátu Konope je všestranná bylinka V súčasnej dobe ľudia stále častejšie riešia svoje problémy prírodnou cestou a snažia sa vyhnúť syntetickým analgetickým zložkám. Konope je pre svoje blahodarné účinky na ľudské zdravie využívané už po stáročia. Asi najčastejšie sa využíva olej a extrakt z konopného semi... Wrap s mletým mäsom Martin je partner sestry Môjho Dobrého Manžela, Kačenky. Dobre som Vás zmiatla a premietate si v hlave, kto je vlastne Martin?Otec Terky a Karky.Náš Dobrý Švagor.Je to naplavenina do rodiny, ako som aj ja.Držíme spolu.Je nesmierne sexy. Asi preto, lebo mi príde ako mladšia verzia Môjho Dobrého Manžela, s vypracovanejším telom. Kačenka s mojim DM, […] Bazovo citrónové cupcakes Kombinácia bázy a citróna vytvára harmonickú symfóniu chutí, ktorá je neodolateľná vo svete dezertov. Bazovo citrónové cupcakes sú osviežujúcou pochúťkou, ktorá prináša jemnú kvetinovú vôňu a sviežu citrusovú chuť do každého sústa. Tento recept vás prevedie krok za krokom prípravou týchto neodolateľných koláčikov, ktoré sú tak lahodné, že sa stanú okamžitým hitom na každej oslave… Čítať viac » Ba… |
Etiketa v kuchyni: Kam s použitým obrúskom po dojedení? V kulinárskom svete je etiketa dôležitou súčasťou. Väčšina z nás vie, že na večeri s formálnym charakterom sa nechodí v Príspevok Etiketa v kuchyni: Kam s použitým obrúskom po dojedení? zobrazený najskôr Nazjedenie.sk . Orechová bezé roláda bez múky Orechová bezé roláda bez múky je plnohodnotným múčnikom na akúkoľvek príležitosť. Je to perfektný spôsob, ako využiť prebytočné bielka a tiež potešiť svojich najbližších skvelým dezertom. Tradične sa bezé hmota/cesto pripravuje z bielok, cukru a múky zmiešanej s namletými alebo ... Fougasse Fougasse je francúzsky, plochý chlieb vytvarovaný do tvaru listu. Môže sa pripraviť celkom jednoducho bez príchutí alebo ho môžeme pripraviť napríklad s cibuľou, cesnakom, sušenými paradajkami, olivami, tymiánom, rozmarínom atď. Môže sa podávať k polievkam, s dipmi. ČO POTREBUJETE (Na 1ks): 250g múky + extra múka pri miesení (použila som Maida) 1 lyžička sušeného droždia 1 plochá lyžička soli 175… |