Kura na paprike Toto jedlo vám urobí dobre! Stará dobrá rodinná klasika. Kura na paprike je jedným z obľúbených klasických jedál. Keď sme boli… Aj na viedenskú roštenku: Ako pripraviť chrumkavú restovanú cibuľku a 11 jedál, ktoré sa bez nej nezaobídu Uvarte si fantastické pokrmy korunované dozlatista opečenou cibuľkou, až s ňou to bude naozaj ono!... Dobrá správa pre hubárov: Rastú smrčky aj májovky, prvé sa práve objavili na Slovensku, hovorí mykologička Všetko prišlo tento rok nejako extrémne skoro. O mesiac skôr kvitnú stromy, vyliezajú jašterice aj žaby. „Je to len pokračovanie trendu, ktorý sa začal už počas zimy,“ je presvedčená mykologička Tereza Tejklová. „Je to vlastne kvôli tomu, ako vyzerala zima. Na huby sa dalo chodiť v podstate celú zim... Wrap s mletým mäsom Martin je partner sestry Môjho Dobrého Manžela, Kačenky. Dobre som Vás zmiatla a premietate si v hlave, kto je vlastne Martin?Otec Terky a Karky.Náš Dobrý Švagor.Je to naplavenina do rodiny, ako som aj ja.Držíme spolu.Je nesmierne sexy. Asi preto, lebo mi príde ako mladšia verzia Môjho Dobrého Manžela, s vypracovanejším telom. Kačenka s mojim DM, […] Cibuľové chutney / Onion chutney ČO POTREBUJETE: olej 3 veľké červené cibule 1 sušená červené chilli paprička 1 lyžica channa dal soľ 1/2 lyžičky tamarindovej pasty na Tadka: ghee 1/2 lyžičky tmavého horčičného semienka 1/2 lyžičky tmavej rímskej rasce 1/2 lyžičky asafoetida niekoľko karí lístkov 1/2 lyžice urid dal AKO POSTUPOVAŤ: V panvici zohrejeme olej, pridáme channa dal a chilli papričku a chvíľku restujeme. Potom pridáme … |
Rumoví nadšenci, pripravte sa. V Prešove sa opäť otvárajú brány “Finest Rum Festivalu” Milovníci rumov zbystrite. Do Prešova opäť po roku prichádza “Finest Rum Festival”. V piatok, 26. 4. 2024, sa znovu otvoria Príspevok Rumoví nadšenci, pripravte sa! V Prešove sa opäť otvárajú brány “Finest Rum Festivalu” zobrazený najskôr Nazjedenie.sk . Orechová bezé roláda bez múky Orechová bezé roláda bez múky je plnohodnotným múčnikom na akúkoľvek príležitosť. Je to perfektný spôsob, ako využiť prebytočné bielka a tiež potešiť svojich najbližších skvelým dezertom. Tradične sa bezé hmota/cesto pripravuje z bielok, cukru a múky zmiešanej s namletými alebo ... Makovo-broskyňový koláč s posýpkou, recept na dezert, ktorý poteší každého Predstavte si sladké požitky leta uložené v každom súste makovo-broskyňového koláča s posýpkou, dezertu, ktorý je zároveň lahodný a pohodovo rustikálny. Tento koláč predstavuje dokonalú harmóniu chutí a textúr, kde sa spojí jemná sladkosť broskýň s bohatým, zemitým podtónom maku a zakončí sa krehkou, maslovou posýpkou. Jeho príprava je jednoduchá, ale výsledok je nič menej… Čítať viac » Makovo-br… |