Wrap s mletým mäsom Martin je partner sestry Môjho Dobrého Manžela, Kačenky. Dobre som Vás zmiatla a premietate si v hlave, kto je vlastne Martin?Otec Terky a Karky.Náš Dobrý Švagor.Je to naplavenina do rodiny, ako som aj ja.Držíme spolu.Je nesmierne sexy. Asi preto, lebo mi príde ako mladšia verzia Môjho Dobrého Manžela, s vypracovanejším telom. Kačenka s mojim DM, […] Orechová bezé roláda bez múky Orechová bezé roláda bez múky je plnohodnotným múčnikom na akúkoľvek príležitosť. Je to perfektný spôsob, ako využiť prebytočné bielka a tiež potešiť svojich najbližších skvelým dezertom. Tradične sa bezé hmota/cesto pripravuje z bielok, cukru a múky zmiešanej s namletými alebo ... Makovo-broskyňový koláč s posýpkou, recept na dezert, ktorý poteší každého Predstavte si sladké požitky leta uložené v každom súste makovo-broskyňového koláča s posýpkou, dezertu, ktorý je zároveň lahodný a pohodovo rustikálny. Tento koláč predstavuje dokonalú harmóniu chutí a textúr, kde sa spojí jemná sladkosť broskýň s bohatým, zemitým podtónom maku a zakončí sa krehkou, maslovou posýpkou. Jeho príprava je jednoduchá, ale výsledok je nič menej… Čítať viac » Makovo-br… |
Dobrá správa pre hubárov: Rastú smrčky aj májovky, prvé sa práve objavili na Slovensku, hovorí mykologička Všetko prišlo tento rok nejako extrémne skoro. O mesiac skôr kvitnú stromy, vyliezajú jašterice aj žaby. „Je to len pokračovanie trendu, ktorý sa začal už počas zimy,“ je presvedčená mykologička Tereza Tejklová. „Je to vlastne kvôli tomu, ako vyzerala zima. Na huby sa dalo chodiť v podstate celú zim... Plnená paprika Plnený paprikový lusk, legendárna klasika! Keď sa na trhu objavia naše voňavé papriky, je ten pravý čas. Tie dodajú paradajkovej… Rumoví nadšenci, pripravte sa. V Prešove sa opäť otvárajú brány “Finest Rum Festivalu” Milovníci rumov zbystrite. Do Prešova opäť po roku prichádza “Finest Rum Festival”. V piatok, 26. 4. 2024, sa znovu otvoria Príspevok Rumoví nadšenci, pripravte sa! V Prešove sa opäť otvárajú brány “Finest Rum Festivalu” zobrazený najskôr Nazjedenie.sk . Mandľový tortový korpus / Almond sponge cake (for birthday cake) ČO POTREBUJETE (do 18cm formy): 3 vajcia 170g kryštáľového cukru 5 lyžíc horúcej vody 90g mletých mandlí 125g múky (použila som Maida) 1 lyžička prášku do pečiva AKO POSTUPOVAŤ: Žĺtka a bielka oddelíme. Bielka vyšľaháme na tuhý sneh. Odložíme ho bokom do daľšieho použitia. Vyšľaháme žĺtka s cukrom. Potom pridávame vodu po lyžiciach a za každým dobre prešľaháme. Múku zmiešame s práškom do pečiva a… |