Viete, čím sa muži riadia pri výbere svojej partnerky? Vraj podľa ich nôh! O ženách totiž vypovedajú veľa

Zdieľať
nohy
nohy youtube.com

Vedeli ste, že môže váš vzhľad vypovedať niečo o vašej povahe? V skutočnosti to vedeli už starovekí Gréci.

Táto typológia vychádza z tvaru nôh, ktoré žena má. Ide o to, že nohy vraj o žene vypovedia viac, než sama možno tuší. Dokážu poukázať na jej charakterové črty, slabé i silné stránky. Čo viac, muži majú na toto akýsi „radar“. Podvedome si všímajú týchto rysov a na základe toho si vyberajú svoju budúcu partnerku. Počuli ste už o tom?

nohy
nohy youtube.com

Typ A

Nohy sú viacmenej jednotné, teda až po lýtka sú prakticky rovnomerné. Menší voľný priestor sa nachádza iba v oblasti medzi členkami. Všeobecne sa hovorí, že čím je tento priestor menší, tým vášnivejšia dokáže žena byť. Tieto ženy spravidla priťahujú muža svojou ženskosťou! V skutočnosti ide však o hanblivé a submisívne ženy, ktoré preferujú dominantného partnera. Ženy tohto typu by vždy mali mať na pamäti, že by mali byť viac iniciatívnejšie a celkovo aktívne. Inak by sa s nimi mohli muži začať rýchlo nudiť.

Typ B

Narozdiel od typu A sa typu B dotýkajú nohy iba v jedinom bode a to sú členky. O ženách tohto typu sa hovorí, že sú odvážne, odhodlané, milujúce dobrodružstvo, pri ktorom môžu zbierať nové a nové skúsenosti. Tieto ženy by si však mali dávať pozor na to, že aj toto môže muža odradiť, či vydesiť. Buďte tak opatrné so svojou vášňou.

Typ C

Tento typ žien má stehná tesne pri sebe, avšak ich kolená a členky sa nedotýkajú. Tieto ženy sú spravidla romantické a nežné. Muži však vedia, že keď im dajú trochu priestoru a slobody, môžu sa tieto ženy jednoducho premeniť v divokú dračicu plnú sexappealu!

Typ D

U tohto typu sa dotýkajú nohy ako v kolenách, lýtkach, tak členkoch. Spravidla ide o najrozšírenejší typ postavy. U týchto žien prevažuje ich prirodzenosť. Nutné dodať, že ako v živote, tak aj v posteli. Tieto ženy však nemajú v obľube zmeny, preferujú to, čo je osvedčené a to, čo už dôverne poznajú. Muži sú si však vedomí faktu, že ak dajú týmto ženám impulz, sú ochotné skúšať aj nové veci. Z tohto a mnohých ďalších dôvodov sú tak tieto ženy pre mužov cennými partnerkami.

Ďalšie k téme

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom