Očný test. Číslo na obrázku prečíta len 1% ľudí a možno medzi nich patríte aj vy. Vidíte ho?

Zdieľať
hádanka
hádanka youtube.com

Toto je viac, než prostá skúška farbocitu, ako ho mnohí poznajú z očných testov na autoškole. Je to nemožné, kúzlo, niektorí hovoria o zázraku. Rad šikmých čiernobielych čiar dômyselne ukrýva svoje tajomstvo, číslo. Dokážete toto číslo odhaliť?

Musíme vás ale varovať vopred, najskôr budete sklamaní. Nehnevajte sa ale kvôli tomu, prečítať toto číslo dokáže len jedno percento zo všetkých ľudí na planéte Zem. Ale skúste to, budete výnimoční a dokážete to! Zahľaďte sa na obrázok.

hádanka
hádanka youtube.com

Vyzerá to ako zlý vtip. Alebo rozbitá stará, čiernobiela televízia, ktorá vysiela už len pruhy a zrnenie, a to všetko navyše v oveľa mizernom rozlíšení. Ak sa pozeráte však dlhšie, začínate mať možno pocit, že ste zahliadli nejaký tvar, ktorý je vám povedomý. Možno je to halucinácia, hovoríte si.

Je to ťažké, ale ide to!

Nájsť toto číslo na obrázku je extrémne ťažké. Skutočný oriešok. Nepomôže škúlenie, žmurkanie ani zbystrenie zmyslov. Ani rýchly pohyb hlavou do všetkých smerov, ako to funguje u iných zrakových klamov. Návod na lúštenie tejto hádanky vám nedáme. Žiadny totiž neexistuje.

Dajte si ale pozor, v obrázku sa skrýva nebezpečenstvo. Ak budete na neho zízať príliš dlhú dobu v kuse, môže sa stať, že sa vám pruhy nenávratne vytlačia na sietnici oka a už nadosmrti uvidíte sériu čiernobielych pruhov všade, kam sa pozriete. A nie, možno číslo, ktoré skrývajú, nikdy neodhalíte.

Odpoveď nájdete na druhej stránke

Buďte opatrní

Skoro by sme zabudli, možno by ste chceli poznať rozlúštenie hádanky. Ktoré číslo sa v obrázku skrýva?

17 Áno, nerobíme si srandu. Fakt je to 17. Skúste sa pozrieť ešte raz.A bacha na mimozemšťanmi!

Ďalšie k téme

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom