VIDEO: Youtubera Tučiho hľadá HAKA - privlastnil si firemné auto aj tri litre pálenky...

24.9.2021

Zdroj: koláž abn - FB HAKA

Páčil sa vám článok?

Dostal prácu pomocného kuchára aj bývanie a odvďačil sa krádežou motorového vozidla. Takýmto spôsobom sa na FB stránke HAKA - Hľadá sa auto krádeže automobilov prezentuje pomerne čerstvý a stále aktuálny prípad, ktorého hlavným aktérom sa stal slovenský Youtuber s prezývkou Tuči. Čo presne vlastne vyparatil?

"Známy youtuber Tuči sa skutočne predviedol. Svojim kolegom zahlásil, že si berie kľúče od služobného vozidla, pretože jeho dcérka je v nemocnici a on ho súrne potrebuje. Vraj je to otázka života a smrti. Preto si bez súhlasu majiteľa berie kľúče a s autom mizne. Majiteľ na krádež spočiatku reaguje podráždene, ale chce veriť, že asi bol jeho zamestnanec mimo a možno auto skutočne súrne potreboval. Lenže od krádeže však ubehlo viac dní a on už stráca trpezlivosť. Tučiho kontaktuje a informácie, ktoré sa dozvie ho nepotešia. Nejde o žiadnu chorú dcéru. S autom je v Belgicku, kde chce zostať žiť. Preto sa majiteľ rozhodol podať trestné oznámenie," informovali o prípade na FB stránke HAKA. 

Členovia organizácie Hľadá sa auto krádeže automobilov sa s Youtuberom Tučim takisto skontaktovali a ten im poskytol v prípadu nasledujúce vysvetlenie:

Medzi najúspešnejšie videá Bartolomeja, ktorý používa anglický nick Tuci Thug patrí to, čo nahral pred dvoma rokmi so známym raperom Rytmusom:

HAKA na svojej FB stránke zvádza, že ide o vozidlo Renault Scenic s evidenčným číslom PK 608 AS vyrobenom v roku 2002, ktoré bolo odcudzené 15. septembra 2021 spred reštaurácie Kamenná v Modre. Auto má šedú metalízu, na ľavej strane je oškreté, vo vozidle je splynovač, má prevalenú kapotu a jeho súčasťou je ťažné zariadenie. "V prípade, ak niekde hľadané vozidlo uvidíte alebo nájdete, ihneď volajte linku polície (158) a následne HAKA tím na čísle: 0910666910," dodali administrátori FB stránky HAKA. Okrem služobného auta z reštaurácie spolu s Tučim zmizli aj tri litre tvrdého alkoholu...


(ars)

Páčil sa vám článok?