FOTO: Nehoda vodičiek na drahých autách: Vznikla škoda za takmer 40-tisíc

24.9.2021
0

Zdroj: FB Políca SR- Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Nie bežnú nehodu riešia bratislavskí dopravní policajti. Došlo k nej včera (23.09.) okolo 13:30 h v Starom Meste. Pri zrážke dvoch vozidiel sa poškodili autá značiek Subaru Legacy, BMW a Land Rover. Pravdepodobná výška škody na troch automobiloch bola vyčíslená na 35-tisíc eur.

"Podľa doposiaľ zistených informácii vodička osobného motorového vozidla značky Subaru Legacy jazdila po Úprkovej ulici smerom na Javorovú l, pričom na križovatke ulíc Úprková- Javorová nedala prednosť v jazde vozidlu prichádzajúcemu sprava a vošla do križovatky. Tam došlo k zrážke s vozidlom BMW, ktoré po Javorovej ulici smerom na Bohúňovú viedla ďalšia vodička. Tá pod vplyvom nárazu stratila kontrolu nad svojím vozidlom, v dôsledku čoho narazila do tam stojaceho vozidla zn. Land Rover. Svoju jazdu vodička osobného motorového vozidla zn. BMW ukončila až nárazom do plotu jedného rodinného domu, ktorý sa nachádza na Bohúňovej ulici," informovali policajti. BMW je na úvodnej fotografii článku. 

Vodička BMW utrpela zranenia, s ktorými ju previezli do nemocnice na ďalšie lekárske ošetrenie. K ďalším zranenia, našťastie, nedošlo. Ani jedna z vodičiek pred jazdou nepila alkohol. 

Zdroj: FB Políca SR- Bratislavský kraj

Vodička tohto Subaru pravdepodobne nedala prednosť v jazde. 

Zdroj: FB Políca SR- Bratislavský kraj

Land Rover mal tú smolu, že stál v zlom čase na zlom mieste. 

(ms) 

Páčil sa vám článok?