Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Nešťastný PÁD zo stoličky: Slovenský spevák si prerezal nervy na ruke... OPERÁCIA, prognózy sú zlé!

Giovanni Ricci musel po úraze podstúpil operáciu. Zobraziť galériu (9)
Giovanni Ricci musel po úraze podstúpil operáciu. (Zdroj: Instagram G.R.)

GALANTA - Semifinalista posledného ročníka šou SuperStar Giovanni Ricci je vychádzajúcou speváckou hviezdou. No po nedávnom úraze je otázne, či si ešte niekedy plnohodnotne zahrá na gitare. Po páde zo stoličky si totiž nešťastne zranil pravú ruku... V nemocnici mu spájali poškodené nervy a šľachy!

Obrovské nešťastie! Giovanni Ricci sa do povedomia slovenskej verejnosti dostal minulý rok, keď spolu s priateľkou Martinou Koniarikovou zahviezdil v markizáckej šou SuperStar. Okrem spevu tam pútal pozornosť aj hrou na gitaru. Na tú si však nejaký čas nezahrá... Za sebou má totiž úraz, pri ktorom si vážne poranil ruku. 

VIDEO: Giovanni Ricci o nešťastnom úraze ruky

SuperStarista si vážne poranil ruku: OPERÁCIA... Je otázne, či s ňou bude ešte hýbať! (Zdroj: Instagram G.R.)

Giovanni spadol zo stoličky držiac v ruke pohár. Ten sa pri páde rozbil a on dlaňou spadol na črepiny. „Rozrezal som si celú dlaň, museli mi zašívať nervy, šlachy, cievy, všetko, čo tam vlastne je a nemôžem hýbať s prstami,“ prezradil Giovanni, ktorý posledné dni strávil v nemocnici v Galante, kde podstúpil záchrannú operáciu. 

Či však bude môcť ruku používať rovnako, ako pred úrazom, nie je isté. Odborníci preňho nemali dobré správy. „Doktor hovorí, že je príliš skoro na to, aby sme vedeli, či budem s tými prstami hýbať a na koľko percent,“ priznal Giovanni, ktorému sa pri banálnej nehode zmenil život doslova od základov. Nateraz je totiž otázne, či si talentovaný mladík ešte niekedy vôbec zahrá na gitare.

Nešťastný PÁD zo stoličky:
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Instagram G.R.)

Viac o téme: SuperStarGiovanni Ricci
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu