Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Otehotnela v 13-tich, spolužiaci ju odpísali: Na maturitnom plese prekvapila celú školu
Zdielať na

Otehotnela v 13-tich, spolužiaci ju odpísali: Na maturitnom plese prekvapila celú školu

Zdroj: Facebook

Priviesť na svet dieťa v takom mladom veku často nedopadne dobre, ale toto statočné dievča dokázalo, že to nemusí byť ani katastrofa. Pozrite sa, ako dopadla!

Keď školáčka Kaleigh Snaith zistila, že je tehotná, mala iba 13 rokov. Bola vydesená a mala strach priznať sa rodičom a tak to pred nimi prvých 6 mesiacov tajila, rovnako aj pred spolužiakmi v škole. Potom však musela s pravdou von…

Rodičia ju podržali

Rodičia mladého dievčaťa boli najskôr v poriadnom šoku, ale postupne sa na neplánované vnúčatko začali tešiť. Kaleigh pomáhali ako sa dalo aj pred pôrodom, ale najmä potom. Zvládnuť školu aj malé bábätko bolo veľmi náročné.

Profimedia

Kaleigh bývala veľmi unavená, ale vďaka pomoci obetavých rodičov zvládla popri výchove dcérky aj dokončiť školu. Horšie to bolo s rovesníkmi, ktorí ju namiesto pochopenia a pomoci úplne odpísali.

„Hovorili mi, že som odporná, že som si zničila život, že nikdy nič v živote nedosiahnem a že nikdy nebudem dobrou mamou pre svoju dcéru,“ povedala pre denník The Sun mladá mamička.

Profimedia

Prekvapila celú školu

Kaleigh sa nenechala kritikou a šikanou spolužiakov odradiť, zabojovala a dobehla všetko učivo. Keď sa blížil maturitný ples, asi nikto nečakal, že by sa tam mohla objaviť. Kaleigh však prišla a vzala so sebou aj svoju malú dcérku. Pri pohľade na dve krásne princezné sa ostatní nezmohli ani na slovo. 

Profimedia

Profimedia

​Mladá mamička prezradila, že práve dcérka je pre ňu hnacím motorom a práve vďaka nej sa rozhodla študovať ďalej na vysokej škole.

“Dobre viem, že nie je ľahké mať deti v takom mladom veku, ale verím, že môj príbeh pomôže ďalším mladým dievčatám a ich rodinám, ktorým sa stalo niečo podobné. Ak máte oporu v rodine, nemusí to byť žiadna katastrofa,” dodala.

Facebook

Facebook

Súvisiace články

Najčítanejšie