Úvodná strana  Včera      Archív správ      Nastavenia     
 Kontakt  Inzercia

 24hod.sk    Šport

31. júla 2021

Schmiedlová mieri do finále WTA Belehrad, v semifinále zdolala krajanku Šramkovú



Slovenské tenistka Anna Karolína Schmiedlová sa na turnaji WTA v srbskom Belehrade predstaví v sobotňajšom finále dvojhry žien. Dostala ...



Zdieľať
france_tennis_french_open_ a7cadb6c999a459da5685952619eee58 676x508 31.7.2021 (Webnoviny.sk) - Slovenské tenistka Anna Karolína Schmiedlová sa na turnaji WTA v srbskom Belehrade predstaví v sobotňajšom finále dvojhry žien. Dostala sa doň semifinálovým triumfom nad krajankou Rebeccou Šramkovou, ktorú za 112 minút zdolala 7:6 (4), 6:1.


O titul Slovenka zabojuje s nasadenou dvojkou Arantxou Rusovou z Holandska, ktorá je v rebríčku WTA o 37 priečok vyššie ako Schmiedlová.

V slovenskom semifinále sa v prvom sete rozhodol až v skrátenej hre, keďže predtým obe hráčky spod Tatier raz prišli o svoj servis. V druhom sete to už bola jasná záležitosť v prospech Schmiedlovej, ktorá až trikrát brejkla Šramkovú. Na finálovú miestenku využila hneď prvý mečbal pri podaní súperky.

Finále v Belehrade je na programe v sobotu od 18.00 h.


Zdroj: Webnoviny.sk - Schmiedlová mieri do finále WTA Belehrad, v semifinále zdolala krajanku Šramkovú © SITA Všetky práva vyhradené.

   Tlač    Pošli



nasledujúci článok >>
Letná olympiáda v Tokiu (golf): Pred posledným kolom delí Sabbatiniho od medaily päť rán
<< predchádzajúci článok
Letná olympiáda v Tokiu (atletika): Emma Zapletalová postúpila do semifinále na 400 m prekážok