Chcú sa stretnúť zoči-voči! Pauhofová, Polnišová, Maštalír a ďalší vyrážajú za divákmi

Som nesmierne rada, že po roku a pol pandémie a zavretých kín konečne budeme mať možnosť stretnúť sa s našimi divákmi naživo, hovorí producentka filmovej novinky Známi neznámi Wanda Adamík Hrycová.

31.07.2021 00:00
Herecká dvojica Tomáš Maštalír a Táňa Pauhofová... Foto:
Herecká dvojica Tomáš Maštalír a Táňa Pauhofová počas nakrúcania filmu Známi neznámi.
debata

Už o týždeň sa tvorcovia a herci filmovej novinky Známi Neznámi vyberú za divákmi do deviatich slovenských miest. Pauhofová, Polnišová, Maštalír, Malachovský a ďalší sa tak poďakujú fanúšikom za priazeň osobne.

Premiérové turné po Slovensku odštartuje v piatok 6. augusta v Cinemax v Trenčíne. „Som nesmierne rada, že po roku a pol pandémie a zavretých kín konečne budeme mať možnosť stretnúť sa s našimi divákmi naživo. To je aj hlavný dôvod, prečo ideme na premiérové turné po Slovensku, aby sme prvých divákov videli zoči-voči. Veľmi sa na nich tešíme,“ hovorí producentka filmu Wanda Adamík Hrycová.

Petra Polnišová Čítajte viac Polnišová chňapla po filmovom hite! Po netradičnom kastingu obsadila samú seba

V ten istý deň budú môcť diváci pozdraviť tvorcov a hercov filmu Známi Neznámi v v Žiline a v Liptovskom Mikuláši. V sobotu 7. augusta zavítajú do popradského Cinemaxu, nasledovať budú uvedenia v Prešove, Košiciach. 8. augusta sa zastavia v Banskej Bystrici a v kine vo Zvolene. Turné zavŕši v ten istý deň v Nitre.

Slovenská adaptácia svetoznámej predlohy Úplní cudzinci (Perfetti sconosciuti) Paola Genovesa, ktorá má najviac lokálnych remakov v histórii kinematografie a je zapísaná v Guinnessovej knihe rekordov, je plná humoru, nečakaných zvratov a skvelých hereckých výkonov. Zároveň ponúka priestor na zamyslenie a každá z postáv v sebe nesie posolstvo. "„Verím, že diváci sú dostatočne vnímaví na to, aby som im nemusela našepkávať, aké. A keď sa budú chcieť iba pobaviť, tiež to bude fajn,” približuje film Táňa Pauhofová, ktorá v ňom stvárnila jednu z hlavných postáv. Okrem nej si v snímke zahrali aj Tomáš Maštalír, Petra Polnišová, Sväťo Malachovský, Klára Issová, Martin Hoffman, Tomáš Měcháček a Anna Kadeřávková.

debata chyba
Viac na túto tému: #Známi neznámi

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...