Vodiči obrňte sa trpezlivosťou. Na diaľnici D1 sa nevyhnete viacerým dopravným obmedzeniam

NETKY.SK • 30 Júl 2021, 17:57 • 2 min
Vodiči obrňte sa trpezlivosťou. Na diaľnici D1 sa nevyhnete viacerým dopravným obmedzeniam

BRATISLAVA – Národná diaľničná spoločnosť (NDS) upozorňuje vodičov na možné komplikácie v doprave, ktoré môžu vzniknúť na rôznych úsekoch diaľnice D1.

slovakia

left justify in out

Informovala o tom vedúca oddelenia komunikácie NDS Eva Žgravčáková. Od soboty 31. júla bude až do 17. októbra uzavretý pravý jazdný pás diaľnice D1 v úseku križovatky Trenčín – západ. Dôvodom dopravných obmedzení je oprava diaľničného mosta.

Od soboty 31. júla do 15. augusta bude čiastočne uzatvorený pravý jazdný pás diaľnice D1 pri Nemšovej v úseku diaľničného mosta ponad železničnú trať.

 

Dôvodom je oprava mostných záverov. Doprava bude vedená vo voľnom jazdnom pruhu, stavebné práce budú prebiehať iba v utorky, stredy a vo štvrtky.

NDS čiastočne obmedzí dopravu aj na diaľnici D1 pri obci Fričovce (okres Prešov) v ľavom jazdnom páse. Dôvodom je oprava vozovky, doprava bude vedená vo voľnom jazdnom pruhu.

Diaľničiari obmedzia dopravu v ľavom jazdnom páse diaľnice D1 pri obci Sverepec (okres Považská Bystrica). Plánujú tam opraviť vozovku v úseku mosta nad údolím Záborovského potoka. Doprava bude vedená vo voľnom jazdnom pruhu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona