Fergie pozvánku na svadbu Williama a Kate nedostala! Teraz, po rokoch, to pravdivo okomentovala

Pred desiatimi rokmi (29. apríla 2011) si britský princ William bral za manželku spolužiačku z vysokej školy, Kate Middletonovú.

30.07.2021 00:00
princ William, kate , svadba Foto:
V roku 2011 si britský princ William bral za manželku spolužiačku z vysokej školy, Kate Middletonovú.
debata (1)

Svadba sa konala vo Westminsterskom opátstve a zúčastnili sa jej stovky pozvaných hostí – rodina, priatelia, celebrity a známi z celého sveta. Predsa len, niekdajšia členka kráľovskej rodiny, Sarah Ferguson, pozvánku na svadbu nedostala. Ako to dnes vníma prezrádza v rozhovore pre magazín „Town & Country“.

kate william Čítajte viac Je to presne 10 rokov, čo sa William a Kate postavili pred oltár! Nad krásou nevesty sa rozplývali 2 miliardy ľudí

Svadobného obradu v Londýne sa zúčastnilo približne 1 900 hostí, vrátane Williamovho strýka, princa Andrewa (60) a jeho sesterníc, princeznej Beatrice (32) a princeznej Eugenie (31). Ich mama, Sarah Ferguson (61), chýbala.

Ako to 61-ročná žena vníma s odstupom desiatich rokov? „Myslela som si, že nie som hodná, aby som sa mohla zúčastniť ich svadby,“ vysvetľuje Fergie. Po rozvode s princom Andrewom bola zbavená titulu „Jej kráľovská výsosť“. Titul vojvodkyňa z Yorku jej však zostal. Skutočnosť, že bola vylúčená zo svadby svojho synovca a následníka trónu William, vtedy zanechali na Fergie istú ranu. Preto utiekla pred veľkými oslavami, ktoré vládli v Londýne a ktorým sa prizeral celý svet, do Thajska. „V skutočnosti som šla do Thajska, aby som sa od toho všetkého dostala čo najďalej, aby som sa mohla z toho spamätať,“ povedala úprimne.

Sarah Ferguson Čítajte viac Vojvodkyňa Fergie opäť spisovateľkou! Tento raz nepíše pre deti, román je o jej predkoch

O čosi neskôr sa vzťahy medzi ňou a kráľovskou rodinou, takisto vzťah medzi ňou a jej bývalým manželom mierne „urovnali“. Pozvánku na ďalšiu veľkú svadbu, princa Harryho s herečkou Meghan Markleovou, už dostala.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #princ William

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...