OH - 29.07.2021 22:27

Love story? Basketbalistu nahnevala redaktorka, potom sa ospravedlňoval

Richard Weinfortner Autor: Richard Weinfortner | Zdroj: huste.tv/youtube

Basketbalový vicemajster sveta z Argentíny nevstúpil do olympijského turnaja dobre a v úvodnom zápase po tuhom boji nestačil na Slovinsko po výsledku 100:118. Ťažko to niesol aj kapitán tímu Luis Scola, ktorý bol pozápasovým respondentom redaktorky Sofie Martínezovej, no interview jej nepekne odsabotoval.

"Sofia, prosím odpusť mi, že som si na tebe vybil svoju pozápasovú frustráciu. Položila si mi rovnaké otázky, aké by som kládol aj ja, no my sme boli s celým tímom zdecimovaní. Mrzí ma, ak som ti pokazil deň. Včera sme spravili zle úplne všetko, vrátane rozhovorov s médiami," napísal skúsený hráč talianskeho Pallacanestra Varese na Instagrame televíznej redaktorke. Tá jeho ospravedlnenie prijala so slovami, že to nemusel robiť, ale jeho správa i tak pre ňu veľa znamená.

Konverzácia týmto neskončila a bývalý hráč Houstonu, Phoenixu, Indiany, Toronta či Brooklynu naliehal, že jeho správanie nebolo v poriadku, preto cítil potrebu napísať jej. "To isté platí aj pre tvojich kolegov, ktorí tam boli. Verím, že sa odrazíme späť a napravíme veci v ďalších zápasoch," skonštatoval hľadiac na Japonsko a Španielsko, ďalších dvoch skupinových súperov. Po týchto dueloch zrejme čaká kapitána tímu s novinárkou ešte niekoľko stretnutí. Hoci situácia v Japonsku veľa výletov nedovoľuje, nešlo by o prvý novinársko-športový pár.

Scolu v predmetnom rozhovore vytočilo hľadanie príčiny prehry. Na otázku, či tkvela v defenzíve, odpovedal značne nahnevane: "118 bodov, 48 od jedného hráča. Je viac ako zrejmé, že obrana skutočne nebola tam, kde mala, aby sme vyhrali zápas na olympiáde," V podobnom tóne odpovedal aj pri hodnotení tímového výkonu. "Tiež je to dosť zrejmé. Hrali sme zle, dojem je zlý," povedal nahnevane a keď prišla otázka, či si napriek výsledku aspoň trochu prvý olympijský duel užil, nespokojnosť už vôbec neskrýval. "Myslím, že toto naozaj nie je správny čas na podobnú otázku. Po takomto zápase naozaj nie." uzavrel.

Richard Weinfortner

Richard Weinfortner

Viac článkov od autora