Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Dominika Cibulková otvára obchod s detským oblečením: Mamičky, vybrali by ste si?
Zdielať na

Dominika Cibulková otvára obchod s detským oblečením: Mamičky, vybrali by ste si?

Zdroj: Instagram/DC

Miluje módu a teraz a teraz sa pustila do biznisu s ňou! Dominika Cibulková bude mamičkám ponúkať kúsky, ktoré nosí aj jej syn Jakubko.

Dominika je módna maniačka a potrpí si na luxusné oblečenie. Z jej šatníka by si určite vybrala nejedna žena a mnohé sa úspešnou tenistkou aj rady inšpirujú. Najnovšie si v Bratislave mamičky budú môcť kúpiť detské oblečenie, ktoré kupuje svojmu Jakubkovi.  

"Jakubko mi ukázal svet a lásku, o ktorej som netušila, že existuje... samozrejme, popri všetkých povinnostiach, ktoré k materstvu patria, som ale nezabudla na moju ďalšiu vášeň, a to je láska k móde. Cez Jakubka som sa dostala k bábätkovskej-detskej móde a zistila som, že mi niečo u nás chýba - pekný obchod kam by som sa chcela vracať a so značkami, ktoré sa mi páčia... preto sme sa rozhodli s mojím dobrým kamarátom a stylistom Andrejom Kusalíkom otvoriť multibrand, kde sa budeme cítiť dobre a budeme prinášať veci a značky, ktoré sú naše najobľúbenejšie a Jakubko v nich vyrastá a sprevádzajú ho od narodenia aj vám.." opísala Dominika, čo ju viedlo k otvoreniu obchodu. Ten ponúka kvalitné oblečenie, ktoré však rozhodne nie je najlacnejšie, no ani najdrahšie. Napríklad, cena detského body sa pohybuje okolo 30 eur, nohavice 85 eur a mikina od 50 eur. Vybrali by ste si? 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Súvisiace články

Najčítanejšie