Úvodná strana  Včera      Archív správ      Nastavenia     
 Kontakt  Inzercia

 24hod.sk    Z domova

27. júla 2021

Juh Slovenska potrápia horúčavy, pre viacero okresov platia výstrahy prvého stupňa



Meteorológovia vydali výstrahu prvého stupňa pred vysokými teplotami pre viaceré okresy na juhu Slovenska. Výstraha platí od 14:00 do 18:00. Informoval o tom



Zdieľať
horucavy kolaps 676x451 27.7.2021 (Webnoviny.sk) - Meteorológovia vydali výstrahu prvého stupňa pred vysokými teplotami pre viaceré okresy na juhu Slovenska. Výstraha platí od 14:00 do 18:00. Informoval o tom Slovenský hydrometeorologický ústav (SHMÚ) na svojej webovej stránke. Ten miestami očakáva dosahovanie maximálnej teploty vzduchu 33 – 34 stupňov Celzia.


Upozornil, že vysoká teplota predstavuje potenciálne nebezpečenstvo pre ľudské zdravie, fyzické aktivity a tvorbu požiarov.

Výstraha platí pre okresy Dunajská Streda, Galanta, Šaľa, Komárno, Nové Zámky, Nitra, Levice, Banská Štiavnica, Krupina, Veľký Krtíš, Lučenec, Rimavská Sobota, Revúca, Rožňava, Košice okolie a mesto, Prešov, Vranov nad Topľou, Humenné, Snina, Sobrance, Michalovce a Trebišov.


Zdroj: Webnoviny.sk - Juh Slovenska potrápia horúčavy, pre viacero okresov platia výstrahy prvého stupňa © SITA Všetky práva vyhradené.

   Tlač    Pošli



nasledujúci článok >>
Živly zanechávajú čoraz väčšie škody, záujem ľudí o poistenie majetku výrazne stúpol
<< predchádzajúci článok
Pandémia výraznejšie neohrozila prístup k spravodlivosti, hovorí správa o vývoji na súdoch