Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Bagárová s Muradovom presviedčajú ľudí o idylke, teraz prehovorila ich SUSEDKA!
Zdielať na

Bagárová s Muradovom presviedčajú ľudí o idylke, teraz prehovorila ich SUSEDKA!

Archívna reportáž

Mnohé známe tváre, ktoré si užívajú popularitu v šoubiznise už okúsili aj jej temnejšie stránky. S príchodom sociálnych sietí, kde neraz odhaľujú dennodenne svoje súkromie, striehnu mnohí neprajníci, ktorí neváhajú kritizovať a hodnotiť každý ich krok. Azda každý, kto sa raz dostal na výslnie, časom zistil, že nie všetko je príjemné - dobre to už vie aj Monika Bagárová.

Byť neustále pod drobnohľadom verejnosti vyžaduje veľkú dávku sebazaprenia. Aktuálne to pocítila aj sympatická speváčka Monika Bagárová (27), keď sa začalo o nej a jej partnerovi Makhmudovi Muradovi (31) klebetiť, že sa rozišli. Avšak špekulácie vzbudila nechtiac aj ona sama, keďže donedávna pridávala na sociálne siete fotky zo súkromia, kde sa často objavoval aj jej partner. Macha, ako svojho partnera krehká kráska prezýva, však už dlhšiu dobu na záberoch nebolo vidieť, čo okamžite vzbudilo podozrenie, že medzi nimi niečo  nie je v poriadku. Pre denník Extra.cz rodičia malej Rumie vysvetlili, prečo sa rozhodli svoje súkromie chrániť.

Najmä po februárovom odchode Muradova do Uzbekistanu, odkiaľ pochádza, a nekonečných troch mesiacoch v tejto stredoázijskej krajine, sa začali objavovať na verejnosti rôzne dohady. Fanúšikovia Moniky rýchlo zaregistrovali dlhú absenciu zápasníka. A tak nečudo, že sa začali pýtať, či sa vo vzťahu ich obľúbeného páru niečo neudialo. Keď sa konečne Makhmud vrátil práve na narodeniny dcérky Rumii, zdalo sa byť všetko v poriadku. Ani potom však fotky s ním nezačali podľa očakávania fanúšikov plniť Instagram speváčky, čo začali opäť brať mnohí ako jasný signál krízy, ak nie priamo rozchodu.

Makhmud je mimoriadne úspešný zápasník, ktorého povinnosti volajú často za hranice Česka, a tak sú s Monikou a Ruminkou často odlúčení, ich lásku to vraj nepoznačilo:

Reči o konci vzťahu týchto dvoch mediálne známych ľudí nabrali časom takú intenzitu, že sa k tomu vyjadrila ako prvá sestra Moniky Bagárovej a dohady poprela. Zakrátko sa vyjadril aj Makhmud Muradov. "Som športovec, a tak neviem, prečo by som mal na svoj Instagram dávať svoje súkromie. My sme s Monikou spokojní a o život iných sa nezaujímame. O súkromie sa nechcem deliť," odpovedal  popredný svetový zápasník MMA pre spomínaný denník. Časom sa však nezdržala komentáru ani Monika a situáciu vysvetlila. "Nerozišli sme sa. Napriek tomu, že na našich Instagramoch nevidíte náš spoločný život, spoločný čas, ako to bolo u mňa predtým zvykom, z určitých dôvodov som sa proste rozhodla to trošku obmedziť. Sme stále rodina," vysvetľuje Monika.

Neprajníkom poslala Monika jasný odkaz, k fotke s Machom a Ruminkou napísala stručne "Spolu navždy":

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika)

Niekedy slová dotknutých nemusia ukazovať celú pravdu, keďže môžu tvrdiť to, čo chcú, aby verejnosť vedela. V prípade Moniky a "Macha", im však pritakáva aj ich suseda, ako cudzia nestranná osoba. "Oni sú fakt v pohode! Teraz som ich tu videla spolu vonku a cukrovali sa, držali sa za ruku a dávali si pusu. Takto sa rozchádzajúci pár nespráva," prezradila pre extra.cz zhovorčivá susedka. Partnerský pár sa pred časom presťahoval do domu so záhradou na okraji Prahy, aby mohol spoločne s dcérkou zdieľať svoj domov v pokojnej štvrti. 

​Monika už zrejme pochopila, že nie je práve najlepšou voľbou prezentovať svoj súkromný život na sociálnej sieti. Zrejme po dohode s partnerom preto svoje príspevky o súkromí obmedzila. Teraz, po vysvetlení pre verejnosť, ako to je v ich vzťahu naozaj, budú mať snáď načas pokoj. Iste by si chceli užívať viac času spoločne aj s ich malou dcérkou, ako vypisovať na sociálne siete dôkazy o ich láske. Aktuálne ale zrejme na dôkaz o šťastne pokračujúcom vzťahu s "Machom" predsa len pridala na Instagram Monika ich spoločné fotky s dvomi krátkymi slovami "spolu navždy", čím dala celkom jasne najavo, že žiadne problémy v raji sa nekonajú. 

 

Súvisiace články

Najčítanejšie