Energizujúci, osviežujúci a tonizujúci gélový krém L’Homme od GERnétic

Energizujúci, osviežujúci a tonizujúci gélový krém L’Homme od GERnétic

Rok 2021 je pre značku GERnétic významný. 1. júna uviedla už tretiu novinku. Tentoraz sa zamerala na mužov, ktorí podľa prieskumov dávajú prednosť multifunkčným prípravkom starostlivosti, ktorých aplikácia je jednoduchá a rýchla. Do predaja bol uvedený nový krém 3 v 1 L'Homme pre túto cieľovú skupinu, ktorý sľubuje tonizáciu, osvieženie aj dávku energie. Prvý efekt spotrebiteľ pocíti už za menej ako jednu minútu.

Účinky, s ktorými zostane mužská pokožka pevná a svieža

Vonkajšie negatívne vplyvy spúšťajú tvorbu voľných radikálov, ktoré poškodzujú bunky a zapríčiňujú rýchlejšie starnutie pleti. Práve tomu bráni novinka L'Homme. Bojuje proti strate pevnosti a pružnosti pokožky, dodáva vitalitu a chráni ju pred pôsobením mestského prostredia. Reguluje produkciu mazu, sťahuje póry, pokožku harmonizuje po celý deň. Zlepšuje funkciu kožnej bariéry, remineralizuje, podporuje produkciu kolagénu. Už pri prvom dotyku krému sa dostavuje pocit osvieženia a upokojenia, a sprevádza mužov od rána až do večera.

V nezávislom laboratóriu vo Francúzsku testovalo v priebehu 21 dní gélový krém L'Homme 20 mužov vo veku 34 až 70 rokov, ktorí potvrdili, že:

  • pokožka je jemnejšia (80 %)
  • pokožka je hydratovaná (95 %)
  • pokožka je pružnejšia (85 %)
  • pokožka je relaxovaná (90 %)
  • pokožka je povzbudená (90 %)
  • prípravok zanecháva ochranný film na pokožke (90 %)
  • prípravok vylepšuje celkový vzhľad kože (85 %)
  • prípravok poskytuje komfortný pocit na pleti (85 %)
  • prípravok upokojuje pokožku po holení (90 %)
  • začervenanie a podráždenie po holení rýchlo mizne (90 %)

Odporúčame: Beauty poradňa GERnétic: Pleťové masky pre tvoj veľký deň

Spojenie výdatnej hydratácie a ľahkej roztápajúcej sa textúry

Mužská pokožka je vzhľadom na svoju štruktúru pevnejšia a odolnejšia. Je pretkaná väčším množstvom mazových žliaz a viditeľných pórov. Pravidelné holenie ju vystavuje záťaži. Dochádza k poškodzovaniu hydrolipidového filmu, čo je príčinou rýchlejšej dehydratácie. Nezriedka sa stáva, že pravidelné holenie vedie k podráždeniu a vzniku nepríjemných zapálených pľuzgierikov, čiže folikulitídy. Pleť reaguje aj na stres či mestské znečistenia. Pre pružnosť a odolnosť pokožky voči agresívnym vplyvom je kľúčová bohatá hydratácia.

Na špecifické potreby mužskej pokožky v laboratóriách GERnétic pri vývoji novinky mysleli. Jeho roztápajúca sa gélová textúra prináša upokojenie a vyrovnanie pleti. Gélová konzistencia má zásadné benefity. Ihneď sa vstrebáva, nezanecháva na povrchu kože nežiaduci pocit masky či krusty. Prináša okamžité osvieženie bez zaťaženia. Vitalizuje, tonizuje a spevňuje kožné tkanivo mužskej tváre a krku. Krém LHomme má jedinečné adstringentné, hojivé a remineralizačné účinky, ktoré zvýraznia nielen zdravý vzhľad kože, ale aj charizmu používateľa. To, ako sa cítime, vyžarujeme navonok, uvádza Alena Kimlová, hlavná firemná kozmetička a školiteľka GERnétic. 

Produkt chráni pokožku pred dehydratáciou a pocitom presušenia. Je vhodný pre všetky typy pleti. V jeho vôni sa spájajú tóny arómy citrónu a bergamotu.

Zaujme ťa: Beauty poradňa GERnétic: Je potrebné používať denný krém pravidelne?

krém L'Homme

Zdroj: GERnétic

Aktívne látky krému L'Homme sú získané z morských rias a posvätných bylín Ďalekého východu

Výťažky zo zelenej riasy Ulva Compressa sú bohaté na obsah morských pentasacharidov. Zvyšujú tak syntézu extracelulárneho matrixu a kolagénu, čím prispievajú k posilneniu kožnej bariéry a upokojeniu pokožky. Zároveň zlepšujú hutnosť povrchovej vrstvy kože, pretože podporujú syntézu bielkovín, najmä kolagénu I a II.

Tulsi, čiže Bazalka posvätná, patrí k základným rastlinným terapeutikám používaným v ajurvédskej medicíne. Je významná vďaka obsahu kyseliny ursolovej, ktorá pôsobí protizápalovo a dodáva energiu.

Extrakt z prasličky je obzvlášť bohatý na saponíny a kyselinu kremičitú. Tieto látky regulujú tvorbu mazu a sťahujú póry. Veľmi dobre tak pôsobia na mastnú a zmiešanú pokožku, ako aj na pokožku náchylnú k nedokonalostiam. Priaznivo ovplyvňujú pevnosť pleti a harmonizujú mazotok.

Premyslene namiešaný koktail peptidov aktivuje bunkový metabolizmus a stimuluje vitalitu a mladosť v pokožke.

Aplikácia netrvá viac ako minútu

Tento krém sa môže používať ráno aj večer, je vhodný aj pre pokožku po holení. „Niekoľkými jemnými ťahmi rozotrite roztápajúcu sa gélovú textúru na suchú očistenú pleť a vychutnávajte si okamžitý nástup pocitu komfortu a viditeľných účinkov,“ dodáva Alena Kimlová.

Krém zakúpite v kozmetických salónoch GERnétic v balení po 50 ml za cenu 49,60 Eur.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Ľubica Šťastná 25.06.21 06:00

ĽŠ
karma
100.00

Už len vďaka zloženiu a vôni je prísľubom krému, ktorý zjavne stojí za to.

  • 1
Odpovedať

Jana Komadová 28.09.21 18:53

JK
karma
100.00

Rada by som vyskúšala

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní