Rozparok až po bedro, na hlave ružová 'baranica'! Neviete, kam sa skôr pozerať?

Lásku už netaja a aj pred pár dňami sa spoločne objavili v uliciach New Yorku. Po boku rapera ASAP Rockyho bola jeho milá Rihanna neprehliadnuteľná. Ba doslova magnetizujúca.

25.06.2021 00:00
617582915 Foto:
Speváčka Rihanna mieri do podniku Barcade v New Yorku.
debata (2)

Barbadoská rodáčka, ktorá je povestná svojím originálnym módnym štýlom, predviedla skutočne netradičnú módnu kombináciu a určite aj vďaka nej sa okolo zhŕkli fotografi a fanúšikovia, ktorých prilákala prítomnosť oboch hviezd. Tridsaťdvaročná speváčka si obliekla ružové šaty s poriadne vysokým rozparkom (siahal až po bedro) a k nim si vzala na hlavu ružový kožušinový klobúk.

Táto kombinácia sexy letného looku s atypickým (vo svojej podstate) zimným doplnkom bila do očí. Reakcie boli, samozrejme, zmiešané. Niektorí užívatelia internetu a fanúšikovia speváčke drukovali za štýl a originalitu, ďalší si robili žarty z toho, či naozaj bolo nutné zahrievať si hlavu. Isté však je, že Rihanna si z podobných reakcií ťažkú hlavu nerobí. Už roky zostáva verná svojmu eklektickému štýlu.

zväčšiť Speváčka Rihanna a raper ASAP Rocky na zábere z... Foto: SHUTTERSTOCK
asap Speváčka Rihanna a raper ASAP Rocky na zábere z roku 2019.

Slávna speváčka a jej partner si večer užili v newyorskom podniku Barcade. Už niekoľko dní sa obaja nachádzajú vo Veľkom jablku aj preto, lebo ASAP Rocky sa len pred pár dňami zúčastnil na premiére dokumentárneho filmu Stockholmh Syndrome, ktorý premietali v rámci filmového festivalu Tribeca. Na oficiálnej premiére na červenom koberci síce Rihanna chýbala, no neskôr prišla podporiť svojho partnera na sprievodné akcie.

Raper minulý mesiac v rozhovore pre magazín GQ označil svoju kolegyňu za „lásku svojho života“ a „tú pravú“. Či sa však čoskoro odohrá veľká „šoubiznisová“ svadba, je zatiaľ vo hviezdach. Rihanna si doteraz väčšinu pokusov o usadenie sa či dokonca žiadostí o ruku a zásnub premyslela a odmietala.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Rihanna #New York #rozparok #ASAP Rocky

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...