Jeden tip na dovolenku na Slovensku

Chystáte sa blížiace sa leto a s ním spojené obdobie dovoleniek stráviť na Slovensku? Či už z obavy z pandemickej situácie v populárnych letoviskách, prípadne preto, že pre stále meniace sa pravidlá ohľadom cestovania vám dovolenka na Slovensku príde ako jednoduchšie riešenie?

shutterstock_labut_21

Nemusíte sa báť, že by ste u nás nenašli vhodnú lokalitu pre vašu dovolenku. Naša krajina ponúka množstvo krásnych zákutí.

Piešťany vám toho ponúknu viac, ako čakáte 

Ak sa zrovna nechystáte do Vysokých alebo Nízkych Tatier a chceli by ste si užiť pokojný pobyt v menej frekventovanej lokalite, ale zároveň za svoje peniaze dostať adekvátne služby, Hotel Park Piešťany bude pre vás ideálnou voľbou.

A prečo sa ubytovať práve v Piešťanoch? Aj keď v rámci slovenských miest nepatria medzi také populárne lokality ako Bratislava, prípadne Košice, rozhodne majú čo ponúknuť aj pri dlhšom pobyte.

Piešťany nie sú len pýcha mesta, Kolonádový most ponad Váh alebo bronzová socha Barlolamača. Na svoje si tu prídu aj milovníci histórie, ktorý môžu navštíviť Balneologické múzeum Imricha Wintera, či Pamätnú izbu Ivana Krasku. Malých chlapcov aj dospelých mužov a vlastne všetkých fanúšikov letectva určite zaujme aj Vojenské historické múzeum Piešťany.

Dokonalý relax zaručený 

Ak uprednostňujete skôr relax na hoteli a chcete dopriať pôžitok svojmu telu, na výber máte z bohatej ponuky wellness pobytov v Piešťanoch. Od relaxačných pobytov s voľným vstupom do bazéna a fitness až po liečebné pobyty zahŕňajúce vstupnú konzultáciu s lekárom, ktorý vám nastaví vhodný liečebný program s 5 až 20 procedúrami.

Voľný čas medzi procedúrami môžete tráviť na Kúpeľnom ostrove, na ktorom sa nachádza dokonca aj Vtáčia ZOO. A ak zatúžite po prírodnom kúpaní, stačí nastúpiť do auta alebo vysadnúť na bicykel a o pár minút sa môžete ocitnúť na Sĺňave, kde si zaručene oddýchnete od mestského ruchu.

Zdroj obrázka: Autor: Matt Benzero / Shutterstock.com

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.