Založ si blog

22. jún 1941 – Napadnutie Sovietskeho zväzu fašistickým Nemeckom, alebo Začiatok najväčšej genocídy Slovanov v histórii

22.6.1941 – NAPADNUTIE SOVIETSKEHO ZVÄZU FAŠISTICKÝM NEMECKOM, alebo ZAČIATOK NAJVÄČŠEJ GENOCÍDY SLOVANOV V HISTÓRII

 

1.) 22. júna 1941 začala najväčšia genocída Slovanov v histórii. Za pár týždňov bolo povraždených milióny Slovanov fašistami, bolo vyhladených tisíce dedín. Nemecká armáda postupovala a za sebou nechávala len prázdnu zem, žiadne domy, žiadnych živých ľudí. Doslova spúšť a prach ostal tam, kde ešte deň predtým boli ľudia a ich domy.  Masové vraždenie v mene vyššej rasy. Vraždili ženy, deti, mužov, starcov, bez rozdielu každého.

2.) S Nemcami prichádzala skoro istá smrť. Vraždenie, znásilňovanie, teror a doslova vymazanie dedín z mapy, to bola ich každodenná zábava a rituály.

3.) Slovania od dávnovekov boli pre nich „podľudia“ „geneticky nižšia rasa“ a preto sa nás Slovanov snažili vyhladiť. To bolo to Hitlerove „Konečné riešenie“. Treba si to prečítať celé, čo Hitler plánoval. Zničiť, vyvraždiť, vyplieniť a zotročiť (v krátkosti).

4.) Predchádzala tomu Mníchovská zrada, keď nás západ obetoval, len aby sa sami vyhli vojne, ktorá aj tak o rok prišla. Bolo to pohŕdanie iným národ, keď o nás a za nás, rozhodovali. Zo dňa na deň prišli o svoje domovy desaťtisíce ľudí, skončili na ulici doslova. S rodinami, s deťmi…ani len zvieratá si nemohli vziať.

5.) Treba si uvedomiť, aký by bol terajší život keby nás Sovietsky zväz nebol oslobodil. Keby nebodaj Hitler vyhral vojnu. Možno nikto z nás by tu nebol a tváriť sa, že sa vlastne nič nedeje, je ako pomáhať tomu, aby fašizmus zvíťazil. Zahmlievanie pravdy a histórie, je vzdať sa akejkoľvek múdrosti a rozhľadu.

6.) Fašisti napadli Sovietsky zväz tak, že už mesiace dopredu doslova obkľučovali hranice Sovietskeho zväzu svojimi vojskami. (Nič vám to nepripomína?) Nacistické Nemecko spolu so svojimi európskymi spojencami zhromaždilo 191 divízií, ktoré zahrnovali 5,5 milióna mužov, 4 300 tankov, 47 200 diel a mínometov, okolo 2255 až 3664 bojových lietadiel.

7.) Hitler o napadnutí ZSSR písal aj vo svojej knihe Mein Kampf, ako o zákonitom práve na životný priestor nemeckého národa (nem. Lebensraum). Nemenej podstatná bola likvidácia ZSSR ako potenciálneho geopolitického a ideologického nepriateľa, či možnosť získania miliónov Slovanov a ostatných národov tejto časti sveta ako lacnej pracovnej sily.

8.) Slovanov zahynulo celkovo 30.900.000 včetne vojakov a civilných obyvateľov. Zabitých a zavraždených. Pre porovnanie židov 4.900.000, Nemcov 7.500.000 …atď…

Dnes 22.júna 2021 si pripomíname 80.výročie napadnutia Sovietskeho zväzu. Nemali by sme nikdy zabudnúť, čo nám história ukázala  a čo nás mala naučiť. Podceňovanie, alebo preceňovanie môže mať katastrofálne následky.

Pravda je v súčasnosti prekrúcaná. História už niekoľko krát bola zmenená pre potreby mocenských klik ako nástroj ohlupovania ľudí.

Nikdy nezabudnite na svoje korene, na svoj život, na svoje city, na svojich predkov.

 

autor: Eddie W. Nicholas

V Bratislave 22.júna 2021 – nezabúdame

 

Čo znamená byť mužom?

09.01.2023

Byť silný a zodpovedný, aby sa na neho rodina vždy mohla spoľahnúť. Muž by mal byť múrom medzi rodinou a vonkajším svetom. Byť mužom znamená vždy stáť pri rodine. Byť ochranca, aby rodina vedela, že ak sa čokoľvek stane, on tam bude. Ak by mala rodina „spadnúť“ vie sa postarať. Byť mužom znamená prevziať zodpovednosť. Nielen za seba, ale aj za ženu, deti a [...]

Som Slovák a Čechoslovák a preto:

27.10.2022

Som Slovák a Čechoslovák a preto: – budem oslavovať Sviatok všetkých svätých (Dušičky) a nie Hallowen, nezapaľujem tekvicu, ale sviečky a kahance – budem oslavovať Štedrý večer a nie Santa Klausa, Šibačku a nie vajíčkobranie… – budem sa hrdo hlásiť k našim slovanským zvykom a tradíciám a budem ich učiť aj svoje deti a ďalšie pokolenia [...]

Viete prečo dnešné vzťahy netrvajú večne?

24.09.2022

VIETE PREČO DNEŠNÉ VZŤAHY NETRVAJÚ VEČNE? 🌹Pretože honba za úspechom je pre nás dôležitejšie ako naše vlastné šťastie. Pretože venujeme viac pozornosti svojim telefónom ako partnerom. ❤️Môžeme hovoriť ako závidíme starým ľuďom držiacich sa pri prechádzke mestom, ako sa držia za ruky, keď naše srdce nevidí viac ako pred svoj vlastný nos. 🌹Rodičia nemajú [...]

František Oľha, Jozef Božik

Prešov chystá úsporné opatrenia, v rozpočte eviduje výpadok 10 miliónov eur

18.04.2024 17:24

Budú sa týkať najmä prevádzky mestského úradu a obmedzenia prác, ktoré boli naplánované v rámci údržby budovy. Rovnako sa nebudú opravovať ani mosty.

Medveď / Rys / Vlk /

Zákon k situácii s medveďmi je podľa Gröhlinga nebezpečný. Rieši aj vlkov, šakaly či ohrozené rysy

18.04.2024 17:14

Poslanec za SaS Alojz Hlina identifikoval v novele šesť chýb.

Branislav Zurian, Matúš Šutaj Eštok,

Inšpekcia bola podľa Zuriana vo veľmi zlom stave. Šutaj Eštok: Už nebudú nikoho kryť, Spišiak: Chaos pokračuje

18.04.2024 17:00

Kým podľa súčasného ministra vnútra Šutaja Eštoka (Hlas) sa všetko, o čom hovoril, ukázalo ako pravda a na vine sú bývalé vlády, podľa exministra Mikulca a poslanca Spišiaka sme sa nedozvedeli nič.

Budmerický kaštieľ

Chce ministerka Šimkovičová kúpiť kaštieľ v Budmericiach? Rezort kultúry to popiera

18.04.2024 16:20

Rezort kultúry sa ohradzuje voči lživým tvrdeniam o kaštieli v Budmericiach.

Eddie W. Nicholas

Láska je jediným skutočným zmyslom života

Štatistiky blogu

Počet článkov: 110
Celková čítanosť: 393323x
Priemerná čítanosť článkov: 3576x

Autor blogu