Fakt rozkošný párik! Zamilovaný drsniak zo Stranger Things objíma známu manželku

Ich láska bola ako blesk z jasného neba. Vzťah speváčky Lily Allenovej a herca Davida Harboura prekvapil mnohých. Neprajnícke hlasy, ktoré sa ozvali na začiatku, však stíchli. Dvojica vyzerá naozaj zamilovane.

22.06.2021 00:00
2021 Tribeca Festival - "No Sudden Move" Premiere Foto: ,
Speváčka Lily Allen a jej manžel David Harbour na premiére filmu No Sudden Move v rámci festivalu Tribeca v New Yorku.
debata

Na víkendovej premiére filmu No Sudden Move v New Yorku, ktorá sa konala v rámci festivalu Tribeca, sa objavil aj známy párik a okamžite sa stal stredobodom pozornosti fotografov. Nebolo to však prekvapením, pretože britská rodáčka a jej manžel Harbour vyzerali naozaj ako hrdličky a jednotlivé zábery pôsobili veľmi romanticky. Nežné pohľady, dotyky, dokonca bozk pred objektívmi – skrátka akoby si opakovali svoj svadobný deň (ten mimochodom absolvovali minulý rok v septembri na obrade v Las Vegas).

Herečka Julia Fox vyrazila na premiéru No...
Speváčka Lily Allen a jej manžel David Harbour...
+7Herec Brendan Fraser na premiére filmu No...

Speváčka Lily Allen bola od hlavy po päty oblečená v značke Fendi a vyzerala veľmi šik a dievčensky. Za to patrila vďaka aj výraznejšie zostrihanej ofine. Hrdina netflixového hitu Stranger Things po jej boku pôsobil ako elegán v tmavomodrom obleku.

David Harbour sa pred časom priznal médiám, čo ho viedlo k tomu, aby požiadal o ruku britskú speváčku a vzal si ju relatívne skoro po štarte ich vzťahu. Dôvodom vraj boli jej dve dcérky Ethel a Marnie, ktoré má speváčka z predchádzajúcich vzťahov.

2021 Tribeca Festival - Awards Night Jury Photo Call Čítajte viac Stone odložila zvodný look, stačia jej džínsy. 30 rokov späť? Niet divu, že uchvátila

Dievčatá sa vraj medzi sebou začali dohadovať o tom, ako majú Davida oslovovať, či David alebo ocko. Je to len nejaký chlapík v našom živote, povedala vraj staršia Ethel mladšej Marnie, ktorá nástojčila na tom, že ho bude oslovovať tatko. „Vtedy som si povedal, že si musím ich mamu vziať,“ vysvetlil v zábavnej šou Jimmyho Kimmela herec Harbour. „Síce ma stále volajú ‚ten chlapík‘, ale je to najkrajšie oslovenie, aké som kedy dostal,“ zavtipkoval si.

Okrem manželskej dvojice Lily Allen a David Harbour bola však vo všeobecnosti premiéra nového filmu režiséra Stevena Soderbergha nabitá známymi tvárami. Medzi nimi sa objavil napríklad herec Benicio Del Toro, jeho kolega Ray Liotta, ale tiež napríklad hviezda konca 90-tych rokov – herec Brendan Fraser, ktorého si aj slovenskí diváci pamätajú najviac z dobrodružných filmov Múmia a Múmia sa vracia.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #láska #Lily Allen #David Harbour

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...