Skoro jasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Žena si prešla peklom: Ako tehotnú ju nútili poskytovať sexuálne služby a dokonca ju bili
Zdielať na

Žena si prešla peklom: Ako tehotnú ju nútili poskytovať sexuálne služby a dokonca ju bili

OKRES LEVICE / Tehotnú ženu nútili poskytovať sexuálne služby a keď nezarobila dostatok peňazí, zbili ju. Hovoríme o 26-ročnej žene z okresu Levice. Prípad odhalili policajti z národnej jednotky proti nelegálnej migrácii. Dvojicu, ktorá ju nútila k prostitúcii v českom meste Teplice, už obvinili.

Dvojica z Nemčinian mladú ženu zobrala do Českej republiky a sľúbila jej, že bude mať prácu v logistickom centre. Z toho napokon nebolo nič. Doma mladú ženu čakali tri malé deti a preto si chcela zarobiť prácou v sklade. Po asi dvoch dňoch zistila, že dvojica je tam vylákala iba preto, aby ju nútili k prostitúcii. "Ja musím ísť von, aby som šliapala, ja som plakala, že nechcem. Povedali mi, že mi zabijú deti a keď to nebudem robiť už ich nikdy neuvidím," hovorí zneužívaná žena. 

37-ročný muž a o 5 rokov mladšia žena ju prinútili poskytovať sexuálne služby aj napriek tomu, že vedeli, že je tehotná. Dali jej aj podmienku, za deň musela zarobiť okolo 400 eur. "10 tisíc českých korún som musela spraviť za deň, keď nie, tak som dostala bitku, bili ma," hovorí zneužívaná žena. 

Mladú ženu pasáci aj neustále strážili

Ak išla do mesta vyhľadávať zákazníkov z diaľky ju sledovali. Nedávali jej ani jedlo, žiadne peniaze a musela prespávať s nimi v izbe. Takýmto spôsobom na nej zarobili 300 tisíc českých korún, čo je v prepočte viac ako 11 000 eur. Mladá žena hovorí o tom, že sexuálne služby poskytovala zhruba mesiac. Potom sa jej podarilo ujsť.

Pomohol jej jeden zo zákazníkov

"Ten mi pomohol, potom som utiekla. Plakala som, že neviem ísť domov, povedala som, že potrebujem ísť na železničnú stanicu on ma zobral na aute," hovorí zneužívaná žena. 

Policajti z národnej jednotky proti nelegálnej migrácii na prípade pracovali niekoľko mesiacov a muža so ženou obvinili zo zločinu obchodovania s ľuďmi. V prípade dokázania viny hrozí páchateľom 7-12 rokov. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy