Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Jasmina prekvapila slovami o nevere! Čo na to Rytmus?!
Zdielať na

Jasmina prekvapila slovami o nevere! Čo na to Rytmus?!

Jasmina Alagič a Patrik Vrbovský tvoria pár už tri roky, z toho dva sú manželmi a takmer rovnako dlho aj rodičmi synčeka Sanela. Sú považovaní za najidylickejší pár v šoubiznise, rozhodne medzi tými, ktorí o sebe dávajú verejne vedieť. Ich vyznania nemajú konca a nevera ktoréhokoľvek z nich by bola poriadnym šokom. No obaja sú neustále pokúšaní - nepochybne by bolo mnoho ľudí na oboch stranách, ktorí by radi získali Patrika či Jasminu pre seba.

Jasmina Vrbovská (31) už nejaký ten piatok zarezáva pred kamerami televízie JOJ a s hviezdnym tímom nakrúca už deviatu série veľkolepej talentovej súťaže Česko Slovensko má talent. Postavila sa po boku fešného českého herca Davida Gránského (29) a vytvorili tak tandem snov. 

Medzi Davidom a Jasminou sú dva roky rozdiel, no iné dva roky ich pre zmenu spájajú - obaja vstúpili do manželstva pred dvomi rokmi. Jasmina si vzala Rytmusa, David dlhoročnú priateľkuz Nikolu. Zdá sa, že spokojnosť je na oboch stranách, a tak sa ich právoplatní nemusia obávať, žeby medzi moderátorskou dvojicou preskočila nejaká vážnejšia iskra.

Jasmina v talentovej súťaži o svojich talentoch:

​Navyše, Jasmina sa vyjadrila celkom jasne - David je úplne iný typ ako Rytmus a hoci to nepovedala priamo, v podstate priznala, že herec tým pádom tak úplne nespĺňa jej predstavy. Nežný blondiačik je skutočne úplný protipól drsného rapera. "Môj muž vie, že vlastne ani neviem, kto by musel prísť, lebo nejestvuje taký chlap. Fakt, ja odkedy som našla môjho Paťa, odkedy som si ho vzala, on vie, že vôbec... V mojich očiach je môj muž ten najkrajší na svete," povedala Jasmina úplne bez váhania, že nevera je v jej prípade úplne vylúčená. Hoci ako dodala, je zdravá žena a rada posúdi, či je nejaký chlap fešák, ale tým to aj končí. 

Aj z krásneho vyznanie na Deň otcov je jasné, že je to láska ako hrom:

David to vidí zrejme podobne a hoci Rytmusa zatiaľ osobne nepozná, vôbec sa zoznámeniu nebráni a, pochopiteľne, nemá ani žiadne obavy. "Jasné, ak príde, veľmi rád ho spoznám, uvidíme, ako bude zoznámenie prebiehať," povedal David, no jedným dychom dodal, že počas nabitých nakrúcacích dní nie je veľa času na nejaké rodinné zoznamovačky. Možno k tomu dôjde až počas finálových kôl, ktoré budú vysielané naživo, ak pandémia dovolí. To by iste prišiel aspoň raz Paťo podporiť svoju ženu aj priamo do publika, či zákulisia. Napokon, aj on má skúsenosť s porotcovaním v speváckej súťaži a vie, ako to funguje.

Súvisiace články

Najčítanejšie