FOTO: Matka skokom z balkóna unikala pred dcérou, ktorá sa ju pokúšala zavraždiť

21.6.2021
0
policajná páska

Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Bratislavskí policajti vyšetrujú otrasný prípad, pri ktorom hlavnú úlohu zohrali ženy. Lenke (45) z Pezinka hrozí doživotný pobyt za mrežami.

"Obvinená žena dňa 18.06.2021 v dopoludňajších hodinách v jednom z bytov obytného domu v Pezinku zobrala po predchádzajúcom konflikte s jej 72-ročnou matkou do ruky kábel a matku začala škrtiť. Pri zápase však došlo k pretrhnutiu kábla. Obvinená sa následne pokúsila poškodenú uškrtiť prostredníctvom šnúry, koženého opaska a následne osušky. Poškodenej žene sa však podarilo z bytu dostať na balkón, z ktorého skočila na trávnatú plochu pred domom. Pri páde utrpela zranenia, avšak aj napriek viacerým zraneniam sa jej podarilo utiecť a privolať pomoc,"  opísal nám priebeh udalosti bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff. 

Žena utrpela viaceré poranenia v oblasti krku a krčnej chrbtice, pomliaždenia krčnej oblasti a na viacerých miestach tela ako aj psychickú traumu. Po príchode na miesto policajti 
45-ročnú Lenku zadržali. 

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Matka po útoku dcéry. 

"Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície krajského riaditeľstva PZ v Bratislave v tejto súvislosti spracoval aj podnet k návrhu na vzatie obvinenej ženy do väzby," dodal Szeiff s tým, že za trestný čin vraždy v štádiu pokusu jej hrozí až doživotie. 

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Mamu chcela usmrtiť aj týmito šnúrami. 

(ms) 

Páčil sa vám článok?