Cestná doprava

Veľký jarný seminár FERDUS tento rok v znamení praxe

27. mája 2021 prebehol už štvrtý ročník vzdelávacej akcie známej ako Veľký jarný seminár. Usporiadateľom nebol nikto iný ako FERDUS, jediný český výrobca pneuservisných opravných materiálov. Čo bolo heslom pre tohtoročné vydanie? Zaklínadlo menom prax.

Začiatok stretnutia približne dvadsiatky odborníkov nevybočoval zo zabehnutej tradície prezentácie portfólia organizátora a predstavenia hlavných odborových noviniek, druhý blok v showroome už bol ale v znamení ostrej skúšky praktických zručností.

Hlavnou témou boli prierezy pneumatík vrátane takmer kompletného predvedenia celého reťazca pracovných úkonov s tým súvisiacich. Od očistenia miesta poškodenia plášťa až po záverečné aplikovanie opravnej vložky.

Po rýchlom rautovom obede v školiacej multimediálnej miestnosti nasledoval návrat do haly EXPO. Tu sa v záverečnom treťom dejstve mali možnosť účastníci podrobnejšie zoznámiť so všetkými existujúcimi trendmi v oblasti strojného dielenského vybavenia.

Opäť s praktickými ukážkami – tentokrát priamo na jednotlivých zariadeniach. Bodku za nabitým programom urobila rozlúčková diskusia s najzapálenejšími účastníkmi a potom už len zostalo popriať šťastnú cestu domov. Tak za rok so všetkými profíkmi znovu dovidenia.

Zdroj
transport.sk
Editor
TS

Prečítajte si aj

Back to top button