Piercing za vakcínu? Budaj vyzval svojho lídra Matoviča, aby sa už aj on nechal zaočkovať
21 | 06 | 2021 I Tibor Sipos
Hosťami nedeľnej relácie TV Markíza Na telo boli minister životného prostredia Ján Budaj a líder Hlasu Peter Pellegrini. Počas diskusie minister vyzval lídra OĽaNO Igora Matoviča, aby sa dal aj on zaočkovať, informuje eReport.

„No, naozaj Igor Matovič by tiež nemal otáľať, sám hovorí, že už sa rozhodne,” uviedol v diskusnej relácii minister Budaj. Podľa neho ide o zodpovednosť, ktorú by mal dodržiavať každý politik. „Pozrite, ja zodpovedám za svoje rameno a to rameno som otrčil očkovaniu prvý deň, keď sa očkovalo. Lebo to nie je otázka, že sa bojím, či hľadám, či čakám na lepšiu vakcínu. U politika je to zodpovednosť. Aj u vás pán, Pellegrini,” povedal smerom k expremiérovi.
Piercing ako odmena

Podľa Budaja sú odmeny za očkovanie vo svete rôzne. Príklad však spomenul mierne bizarný. „Údajne niekde sa ponúka piercing, inde súťaž o auto. Je to naozaj obrázok pestrosti sveta. Globálne celá zem zápasí s ľuďmi, ktorí začali pochybovať o vede a nechcú sa dať zaočkovať,” zaperlil šéf envirorezortu.

„Nebudem komentovať ten nápad s piercingom, ale beriem to, že to ste len tak ilustračne povedali,” reagoval Pellegrini.

Banáš: S manželkou sa nedáme očkovať, máme protilátky. Beží tu čistá propaganda
Jozef Banáš v rozhovore prezradil, že s manželkou sa očkovať nedajú. Prebiehajúcu očkovaciu kampaň považuje za čistú propagandu a covid pasy za cestovnú doložku ako z minulého režimu. Čítať ďalej
21 | 06 | 2021 | Peter Sulek