V seriáli dokonalý pár, no v zákulisí? Milo Kráľ a Betka Stanková odhalili veľké tajomstvo!

Dušan a Alena tvoria v seriáli Nový život krásny a harmonický pár, po akom túži asi každý človek. O to zaujímavejšie je tajomstvo, ktoré nám prezradili na nakrúcaní jednej z posledných klapiek. O čo ide?

Milo Kráľ a Betka Stanková stvárňujú v seriáli krásny manželský pár, ktorý si síce prešiel svojimi sínusoidami, no vždy ich dokázal rozchodiť. Bok po boku pôsobia tak dokonale, že by človek povedal, že sa poznajú „sto rokov“. No tajomstvom je, že opak je pravdou. Je to neuveriteľné, no seriáloví manželia sa na nakrúcaní Nového života stretli po prvý raz v živote! My sme sa s Betkou videli prvýkrát na čítačke tohto seriálu. Teda, ja som ju poznal ako herečku. Videl som ju vo Vyprávěj a veľmi sa mi tam páčila. Ale ona mňa pochybujem, že poznala,“ povedal Milo pre joj.sk so smiechom.

Už na prvom stretnutí si herci po ľudskej stránke nesmierne sadli a tak pôsobili absolútne prirodzene aj pred kamerou. A fungovalo im to aj mimo kamier. Medzi jednotlivými klapkami spolu trávili čas rozhovormi či posedením pri káve. „To už potom prenášaš aj mimo kamery. Je normálne, ak hráte manželský pár, tak už aj v tom zákulisí pomaly komunikujete ako manželia. Dostane sa ti to pod kožu a je to normálne. A je to dobré,“ skonštatoval Kráľ. Jeho slová potvrdila aj Betka Stanková. Jednoducho sme si museli nejakým spôsobom sadnúť, ale nemyslím si, že my sme pre to niečo robili. Ja si myslím, že to bol veľmi dobrý výber režiséra, že nás dal dokopy aj napriek tomu, že sme spolu nikdy nepartnerili v tej práci. To bol podľa mňa šťastný výber Honzy Nováka,“ zhodnotila herečka.

Sledujte veľké finále seriálu Nový život už v utorok v dvoch častiach za sebou o 20:35 na JOJke!