Ďalšia tajná svadba zamilovanej dvojice? Prezradiť ich mal tento malý detail!

Fotogaléria
Blake Shelton a Gwen Stefani vo videu "Happy Anywhere" zdieľajú niekoľko intímnych záberov Zdroj: Profimedia

Po rozvode opäť našla svoju lásku a zdá sa, že už nie sú iba snúbencami. Známa speváčka ale o svadbe stále mlčí. Prezradiť ju mal iba tento malý detail.

Obľúbená speváčka Gwen Stefani sa údajne mala postaviť pred oltár a zobrať si svojho dlhoročného priateľa Blakea Sheltona. Túto informáciu zatiaľ odmieta potvrdiť alebo vyvrátiť.

Gwen Stefani sa tajne vydala? Prezradil ju vraj prsteň

Ako prvá vniesla do tejto situácie zrniečko pochybností samotná Gwen Stefani. Tá sa zvečnila s vkusne zabaleným darčekom, ktorý držala v ruke a popri tom popíjala šampus. Priamo do fotky potom vpísala tajuplná slová

„Ona sa bude vydávať“. Fanúšikovia ihneď začali diskutovať o tom, že sa ich obľúbenkyňa zrejme pripravuje na vlastnú svadbu. Ďalší detail si všimli novinári z Page Six. Stefani bola na prechádzke v Santa Monice.

A tam ju fotografi prichytili v situácii, keď sa na jej ruke jasne vynímal nový prsteň. Ten mala nastoknutý rovno vedľa snubného.

Podľa ich názoru môžeme s veľkou pravdepodobnosťou vytušiť, že Gwen sa už potajme vydala, len sa s tým ešte nechce pochváliť verejnosti.

Zasnúbení sú od jesene

Gwen a Blake sa zoznámili pri natáčaní americkej talentovej šou. Speváčka zbalila tohto country speváka pred piatimi rokmi, ale dobrý priateľský vzťah bol medzi nimi už dávno predtým. Stefani sa môže pochváliť tým, že má po svojom boku najsexy muža planéty.

Shelton získal tento titul v roku 2017, teda krátko po oficiálnom zoznámení so svojou novou láskou. Medzi dvojicou panuje silný a intenzívny vzťah, kvôli čomu si mnohí ľudia už dávno mysleli, že sú manželmi. Oni sa v skutočnosti zasnúbili len v októbri minulého roka, odkedy sa čaká na ich veľký svadobný deň.

Fotogaléria
Gwen Stefani a Blake Shelton boli zasúbení od októbra 2020 Zdroj: Profimedia

Netúžia po publicite, pre rodinu chcú viac súkromia

Známe tváre sa delia do dvoch skupín. Tá prvá si neustále dáva záležať na publicite a túži po tom, aby novinári a fanúšikovia sledovali každý ich krok. Druhá si viac potrpí na súkromí, aby tak ochránili seba i svojich blízkych.

Medzi tieto celebrity patria tiež Gwen a Blake. I keď sú najmä v USA mimoriadne obľúbení, dávajú si pozor na to, aby nezverejňovali nejaké zábery alebo informácie z ich osobného života.

Fotogaléria
Gwen Stefani s deťmi. Ani ona ani Blake netúžia po publicite, rodinné súkromie si strážia Zdroj: Profimedia

Kvôli tomu sa veľa nevedelo ani o ich zásnubách, či iných detailoch ich spolunažívania. V takom prípade nebolo ťažké zatajiť aj samotný sobáš, ktorý tak mohol byť presne podľa predstáv novomanželov.

Dôsledné prípravy neutajili

Napriek všetkému úsiliu sa tomuto prominentnému páriku nepodarilo utajiť úplne všetko. Z pochopiteľných dôvodov sa rozhodli pre svadbu na pozemku ich vlastného domu. Tak sa ubezpečili, že budú mať dostatok súkromia a novinári či fanúšikovia sa nedozvedia žiadne detaily.

Gwen a Blake sa však prerátali v tom, že verejnosti neunikli aspoň žiadne iné informácie z ich príprav. Medzi priaznivcov sa donieslo, že si dvojica nechala na svojom pozemku vystavať malú kaplnku. A práve v tej sa údajne mali zosobáši v kruhu najbližšej rodiny.

Fotogaléria
Blake Shelton, Gwen Stefani Zdroj: Profimedia

Predošlé vzťahy im stroskotali

I keď už teraz Stefan prežíva harmonické obdobie, kedysi to tak nebolo. Veľmi sa natrápila najmä po odchode predošlého partnera a zároveň otca, ktorý sa o ňu veľmi nezaujímal a všetka starostlivosť zostávala len na nej.

Veľmi ťažko znášala aj stavy smútku, ktoré mali deti. Až potom sa stretla s Blakeom, do ktorého sa zamilovala, začala mu opäť dôverovať a vyhovujú si tak po všetkých stránkach.

Fotogaléria
Gavin Rossdale, Gwen Stefani Zdroj: TASR

Aj on má z minulosti zlé svadobné skúsenosti, keďže sa musel postupne rozviesť s dvoma bývalými partnerkami. Snáď láska pomôže prekonať všetky prekážky aj tomuto páru a ich svadba bude mať šťastnejší koniec.

Objatia a prejavy lásky si užíva aj Jennifer Lopez. Pozrite, pri akom intímnom momente s Benom ju paparazzi zachytili:

Diva.sk Aký krásny moment! Šoubizová senzácia je potvrdená: Jennifer Lopez a Ben Affleck sa už opäť...