Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Líčenie / 9. jún 2021

Letná pedikúrová inšpirácia

Sezóna sandálov znamená, že začíname odhaľovať aj svoje chodidlá. Aj tie z nás, ktoré pedikúru počas celého roka veľmi neriešia majú väčšie nutkanie pridať svojim chodidlám viac farieb, optimizmu a štýlu.

Letná pedikúrová inšpirácia

Sezóna sandálov znamená, že začíname odhaľovať aj svoje chodidlá. Aj tie z nás, ktoré pedikúru počas celého roka veľmi neriešia majú väčšie nutkanie pridať svojim chodidlám viac farieb, optimizmu a štýlu. Túto sezónu siahnite po týchto farbách.

@bettinalooney

Koralová

Overená, elegantná farba, ktorá krásne zažiari na každom tóne pleti. Koralová je letnou klasikou, ktorá zažiari nielen v manikúre, ale aj pedikúre. Oproti červenej je jemnejšia a oproti ružovej elegantnejšia.

Náš tip:

Dior Vernis Pink 599Dior Vernis Pink 599

Nude

Milovníčky minimalizmu a čistoty si prídu na svoje v nude farbách. Vďaka nim získa pedikúra na upravenom vzhľade, avšak bez toho, aby pôsobil nútene alebo príliš prehnane. Výsledkom je luxusne pôsobia pedikúra, ktorá sa hodí do každej obuvi.

Náš tip:

Essie Topless and BarefootEssie Topless and Barefoot

Fuksiová

Ak aj vy patríte k fanúšikom výrazných letných farieb, vyskúšať by ste mali fuksiovú, ktorá je už letnou stálicou. Túto sezónu sa nosí vo všetkom od oblečenia cez doplnky, až po líčenie pier či manikúru a pedikúru. Pôsobí šťavnato a dobrodružne.

Náš tip:

Chanel Le Vernis CaméliaChanel Le Vernis Camélia

Mentolová

Letné horúčavy môžete ochladiť vhodne zvolenou farbou, napríklad mentolovou. Jej zeleno-modré tóny krásne vyniknú na opálenej pokožky a pôsobia osviežujúco a chic. Nie je to síce veľmi výrazná farba, no o to viac pôsobí sofistikovane.

Náš tip:

Essie Mint Apple Candy

 Essie Mint Candy Apple

Limetková

Ak radi experimentujete s farbami, túto sezónu vyskúšajte aj zaujímavú limetkovú, ktorá kombinuje výrazné tóny žltej a zelenej. Pôsobí exoticky a sviežo, čo sa do letného obdobia maximálne hodí.

Náš tip:

Dior Vernis Rush Hour 502Dior Vernis Rush Hour 502

Trblietky

Určite ste už postrehli, že túto sezónu sú v nechtovom dizajne obrovským trendom trblietky. Nosia sa skutočne najrôznejšie farby aj veľkosti a pedikúra je ideálnou príležitosťou, kde ich vyskúšať. Vaše nohy tak budú pôsobiť, akoby boli ozdobené šperkami.

Náš tip:

 OPI Nail Lacquer Happy Anniversary OPI Nail Lacquer Happy Anniversary

Jedovatá zelená

Pre tie najodvážnejšie tu je jedovatá zelená, ktorá je túto sezónu jedným z najväčších hitov. Okrem toho, že sa nosí v móde, využiť sa dá aj v beauty a manikúra a pedikúra sú na to ako stvorené. Pedikúra je vhodným miestom, kde s touto farbou začať, keď si nie ste úplne istí.

Náš tip:

 Nails Inc. Vegan Nail Polish Mother Earths CallingNails Inc. Vegan Nail Polish Mother Earth's Calling

Kovy

Leto a kovové odlesky takisto idú ruka v ruke. Pôsobia luxusne najmä vtedy, keď odrážajú intenzívne svetlo. Siahnuť preto môžete po najrôznejších kovocýh farbách od klasík ako strieborná či bronzová až po retro chrómové farby s odleskami do ružova či modra.

Náš tip:

Chanel Le Vernis Golden SandChanel Le Vernis Golden Sand

Foto: Instagram, archív značiek

1057

Súvisiace články