Presunúť na hlavný obsah

VIDEO: V šatníku známej lekárky: Alena Pallová ukázala, čo nosí do práce a v čom ju stretnete v meste na brehu Dunaja

Slovenské celebrity

Podnikateľka, lekárka a majiteľka estetickej kliniky IEM a IEM SPA Alena Pallová je popri práci inšpiratívnou ženou v obliekaní sa. Jej módne outfity hovoria za všetko.

Alena Pallová trávi v práci nadčasy a biznis, ktorý vedie si vyžaduje, aby sa prezentovala svojím vzhľadom. Jej záľubu v móde si všimnete ihneď na prvý pohľad. Sleduje najnovšie módne trendy luxusných butikov a módnych domov. Málokto však dodnes vie, že podporuje do veľkej miery aj lokálnu slovenskú módu. Reprezentuje ju aj na zahraničných konferenciách, ktorých sa pracovne zúčastňuje. Keďže v práci trávi väčšinu času a taktiež v spoločnosti, jej outfity sú vždy vysoko elegantné a premyslené do posledného detailu.

FEMINITY TV: Podnikateľka, lekárka a majiteľka estetickej kliniky IEM a IEM SPA Alena Pallová

 

 

Trenčkot v mint odtieni

Trenčkot v mint odtieni, ktorý pripomína šaty županového strihu, mimochodom veľmi obľúbeného u Aleny. Tento pochádza z kolekcie STARDUST od lokálnej dizajnérky Petry Kubíkovej, ktorú kúpite vo Virvar Bratislava. Oceňujeme tiež výber farebných, pastelových doplnkov. Leto je v plnom prúde a svetové trendy jasne odpovedali na najsilnejšiu požiadavkou, akou bol návrat farieb symbolizujúcich radosť zo života a eufóriu. 

Čítajte tiež: Finalistky Miss Slovensko 2021: Tieto dievčatá z celého Slovenska zabojujú o korunku kráľovnej krásy

Elegancia na vysokej nohe

Elegancia s dávkou tajomna. Niekedy stačí jeden jednoduchý, ale napriek tomu dominantný kus odevu a nič viac vymýšľať a kombinovať nemusíte. Biely kabát je rovnako od Petry Kubíkovej, ktorej tvorbu nájdete vo Virvare. Svedčí o tom aj nasledovný styling, pri ktorom Alena ako jediný doplnok zvolila „pouch“ kabelku tón v tóne. Čierne okuliare umocnili celkový look ešte viac.

Rozkvitnutá záhrada všade okolo vás

Nádherná rozkvitnutá záhrada, ktorú má na svedmí Marcel Holubec. Musíme povedať, že tento zavinovací štýl je jedným z charakteristických znakov obliekania Aleny Pallovej. Rovnako ako ihličkové lodičky. Klasika, ktorá za každým vykúzli zo ženy dámu.

Croissant & cappuccino style

Jednou z vizuálnych predností, ktorou Alena disponuje, sú dlhé a štíhle nohy. Obdobie, ktoré im praje je práve teraz a krátky pulóver s previazaným opaskom z dielne Marcela Holubca pekne dotvára kabelka v štýle croissantu. Rovnako ako odtiene hnedej a béžovej.

Minišaty s čipkou sú nesmrteľné

Minišaty s čipkou a čiernymi pančucháčmi a čierne sako. Nadčasová a nesmrteľná kombinácia zároveň. Nič nie je také večné ako práve čipka a predsa sa nájdu rôzne štýly, ako ju nosiť. Dlhonohá lekárka presne vie, v čom spočíva jej čaro. 

Saténové zavinovacie šaty a color blocking

Saténové zavinovacie šaty so zvýrazneným pásom sú ideálnou voľbou na letné dní. Alena zvolila tzv. color blocking a k nebesky modrej doladila doplnky v žltej, mimochodom jednej z farieb roka 2021 podľa Pantone inštitútu. 

Neón, neodolateľný spoločník leta

Neón je symbolom leta a často sa vracia na scénu. Smokingové šaty sú pre neón výzvou a obliecť si ich v tomto prevedení odvážnym ženám nerobí problém. A výsledok? Posúďte sami.

Biela nevinnosť a neha 

Biela zavinovacia blúza a šortky. Merch àla Palla v spolupráci s Marcelom Holubcom. K tomu už len telové lodičky, ktoré ešte viac predĺžili už tak dlhé nohy Aleny Pallovej. Biela je symbolom nehy, ženskosti a elegancie s príchodom jari a leta. 

Neprehliadnite: VIDEO: Daily routine s podnikateľkou: Romana Škamlová nás zobrala do svojej práce, ako vyzerá jej deň?

50 odtieňov šedej

50 odtieňov sivej v jednom stylingu. Asi tak by sa dal opísať nasledovný outfit, ktorý patrí medzi ležérnejšie stylingy, ale na vysokej nohe stále atraktívne a ženské. Zachovať si ženskosť je veľmi dôležitý atribút, ktorý by modernej žene 21. storočia nemal chýbať.

Červený kostým je sexi

Červený nohavicový kostým možno rozbiť jednoduchým bielym tričkom s mašľou okolo pása. Styling, ktorý si Alena so svojou postavou môže dovoliť. Sieťkované topánky s remienkami podtrhujú sexi dojem, ktorý tento outfit evokuje.