Leto v žltých tónoch! 9 celebrít ako dôkaz, že šaty v tejto farbe sú TOP voľba

Žiarivý žltý tón vrátila tento rok do pozornosti speváčka a herečka Zendaya na vyhlásení Oscarov. Ale vlastne by sme mohli položiť otázku - odišiel vôbec niekedy?

21.06.2021 06:00
shutterstock 1523762603 Foto:
Herečka Christina Hendricks v žltých šatách so zvieraco-florálnym motívom.
debata

Žltá farba síce patrí medzi tie najvýraznejšie v rámci ženskej garderóby a sú dámy, ktoré majú pred ňou strach, napriek tomu si pravidelne nachádza miesto v uliciach – nosí sa do práce, na voľný čas, ale aj na spoločenské udalosti.

Čaro žltého odtieňa, v tomto prípade máme na mysli tie jasnejšie, sviežejšie so svetlým podtónom, spočíva v energii, ktorou je žltá farba nabitá. Žltá vás rozjasní, rozžiari nielen celok, ale aj pleť a vlasy. Ak k nej pridáte aj opálenú pokožku, vynikne ešte viac a bronzový odtieň kože bude pôsobiť intenzívnejšie a zdravšie.

Na leto ako stvorené sú splývavé materiály a...
Herečka Melissa McCarthy v luxusných žltých...
+6Mickey Guyton si vzala žltý model elegantných...

Pre voľbu žltých šiat sa už rozhodlo množstvo známych žien, pričom zaujmú aj variabilitou svojich volieb. Kým napríklad Natasha Hamilton sa v minulosti objavila v splývavých maxišatách s rozparkom, herečka Christina Hendricks volila decentný a pritom neprehliadnuteľný model so zvieraco-florálnou potlačou.

Žltá funguje aj v kombinácii s čiernou – vyhnite sa však tvrdému farebnému kontrastu, omnoho lepšie ako klasická látka v čiernej funguje priehľadný tyl či čipka v tmavej farbe, ktoré doplnia žltý základ. Príkladom je herečka Kate Mara. A leto si, samozrejme, pýta aj maxišaty a priam antické siluety.

93rd Academy Awards - Arrivals Čítajte viac Móda 93. Oscarov: Úchvatná Mulligan, odhalená Zendaya aj zamilovaná Berry s Pořízkovou

V prípade herečky Rosamund Pikeovej je síce jasné, že ide o model šiat za tisícky eur. Skúste sa však lepšie poobzerať vo výpredajoch a v ponuke dostupnejších značiek – šaty inšpirované antickým lookom a strihovým riešením, aké predvádzala v roku 2012, nájdete určite aj v lacnejšej verzii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #šaty #móda #farba #celebrity #žltá

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...