SpravodajstvoXiaomi

Unikol vzhľad Mi MIX 4 a nadstavby MIUI 13: Sú to však novinky od Xiaomi?

Mi MIX 4 sa najnovšie objavil na reálnej snímke spolu s prostredím MIUI 13. Ide však o pravdivé snímky alebo len podarenú fotomontáž?

O novom Mi MIX 4 sa v poslednej dobe rozpráva viac a viac. Prvý smartfón od Xiaomi so selfie kamerou pod displejom a výkonným čipsetom Snapdragon 888+ na seba strháva všetku pozornosť. Do karát mu nahráva i prichádzajúca verzia nadstavby MIUI 13, ktorá by mala debutovať práve v tomto smartfóne koncom tohto roka. To by však nebolo Xiaomi, keby sme neboli svedkami úniku informácií o pripravovaných novinkách a najnovšie nám portál Xiaomiadictos.com poskytuje pohľad na nadstavbu s číslom trinásť práve v novom Mi MIX-e. Ide však o reálne fotografie? Pozrite sa sami!

Leaky dizajnu

Na fotografiách smartfónu v ruke môžeme vidieť pripravovaný Mi MIX 4 bežiaci na zatiaľ nepredstavenej nadstavbe MIUI 13. Smartfón má selfie kameru skrytú pod displejom a dizajn používateľského rozhrania je pekne jednoduchý. Oproti „dvanástke“ by podľa týchto snímok bola nadstavba MIUI 13 oveľa jednoduchšia a čistejšia. Nižšie sa môžete pozrieť na prvé snímky tohto modelu i s nadstavbou.

Odoberajte Vosveteit.sk cez Telegram a prihláste sa k odberu správ
Mi MIX 4 MIUI 13 leak
Zdroj: Xiaomiadictos.com

Ide však naozaj o Mi MIX 4?

Pozrime sa na tú snímku však viac zblízka. Fanúšikovia spoločnosti Samsung určite odhalili model Samsung Galaxy Note 10+, ktorý prešiel fotomontážou a šikovní majstri ho prerobili podľa ideálov pripravovaného Mi MIX 4. Selfie kamera je odstránená jednoduchou úpravou v grafickom programe a keď sa pozrieme ešte bližšie, nájdeme pár nezrovnalostí i v údajnom dizajne systému MIUI 13.

Mi MIX 4 MIUI 13 leak
Zdroj: Xiaomiadictos.com

Ako môžete vidieť, ikony boli do systému len prirobené, aby sedel klasický dizajn nadstavby MIUI, musíme však uznať, že ide o celkom podarenú prácu. Nemyslíme teraz detaily, ktoré si človek všimne voľným okom keď sa lepšie zapozerá. Poukazujeme najmä na dizajn pripravovanej nadstavby, ktorý je pekne čistý a jednoduchý.

Len pre pripomenutie, nadstavba MIUI 13 má skutočne debutovať práve v pripravovanom Mi MIX 4 a medzi podporované smartfóny sa majú dostať všetky zariadenia najviac 2 roky staré. Na finálnu verziu si však počkáme až do štvrtého kvartálu, kedy by tieto dve novinky mali byť predstavené.

Priznajte sa, naleteli by ste aj vy? Alebo ste spozorovali, že ide o fotomontáž? Podeľte sa s nami v komentároch!

Prihláste sa k odberu správ z Vosveteit.sk cez Google správy
Tagy
Zobraziť komentáre
Close
Close