Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Mrazivé priznanie seriálovej Moniky! Potratila sedemkrát, no aj tak musela absolvovať TOTO!
Zdielať na

Mrazivé priznanie seriálovej Moniky! Potratila sedemkrát, no aj tak musela absolvovať TOTO!

Archívne video

Niekedy je všetko úplne inak, ako sa zdá. Tobôž v továrni na sny, akou Hollywood nepochybne je. Pred kamerou vždy dobre naladená a usmievavá Courteney Cox prišla s mimoriadne bolestivým priznaním. V časoch, keď nakrúcala už kultový seriál Priatelia, sa s jej vtedajším manželom, hercom Davidom Arquettom, pokúšali o bábätko, no prinieslo im to len nekonečné more sĺz.

Po nekonečných 17 rokoch sa fanúšikovia seriálu Priatelia prednedávnom dočkali opätovného stretnutia zbožňovanej šestice. Spomienky na silné, ale aj vtipné momenty, dojímavé stretnutia s epizódnymi postavami, ale aj exkluzivní hostia, no predovšetkým Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Ross a Chandler opäť pokope. A s nimi aj spomienky, ktoré možno mali ostať radšej zabudnuté.

Len ťažko sa vyberá zo šestice jedinečných charakterov ten "naj". Ľudia si jednoducho nevedia vybrať, koho mali najradšej - tomu sa povie dokonalé dielo tvorcov, ktorí priznali napríklad aj to, ako si vyberali hlavných hrdinov a s kým mali najviac práce. Ani Monica nebola úplne prvá voľba, no napokon si môžu gratulovať, že rolu zobrala, hoci vtedy len málo tušili niečo o budúcej sláve seriálu. 

Pozrite si v upútavke momentky zo špeciálnej časti po 17 rokoch:

Diváci sa dozvedeli v špeciálnej časti aj to, ako prebiehalo nakrúcanie a že smiech z pozadia je skutočný  - diváci v štúdiu sledovali dej ako v divadle. Ktovie, či niekomu neunikol moment, keď mala Monica srdce roztrhané na malé kúsky. "Pamätám si na jeden moment, keď som potratila a práve sme nakrúcali scénu, ako Rachel rodí. Bolo to absolútne hrozné, musieť byť v tieto chvíle vtipná," zaspomínala si pred časom pre televíziu NBC na ťažké momenty Monica, no zároveň aj ukázala, aká profesionálka je. Aj v tejto práci platí známe "Show must go on", teda šou musí pokračovať bez ohľadu na okolnosti.

Monikina jediná dcéra práve oslávila 17. narodeniny:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Courteney Cox (@courteneycoxofficial)

Sedem strát, dve umelé oplodnenia a len jediné donosené dieťa - to je Courteneyina smutná štatistika. Za dcéru Coco je ale o to viac vďačná, keď vie, aká tŕnitá cesta k nej viedla. "Bolo to skutočne zvláštne, lebo všetci v mojej rodine mali deti. Jednoducho prichádzalo jedno za druhým a nikto nič neriešil. Nikto v rodine nemal problém, tak som dúfala, že ani pre mňa to nebude ťažké. Otehotnela som vždy veľmi ľahko, ale bolo ťažké plod udržať. Napokon som podstúpila dvakrát umelé oplodnenie a musela som si denne pichať heparín," priznala herečka zároveň aj génovú mutáciu, ktorá neraz za podobnými problémami stojí. Z jedinej dcéry Coco je dnes už 17-ročná slečna a vydala sa v stopách rodičov, hoci tí sa rozviedli, keď mala len deväť rokov. Jej rodičia sú dnes šťastní po boku niekoho iného a Courteney už, pochopiteľne, na ďalšie dieťa v 57 rokoch ani nepomýšľa.

Súvisiace články

Najčítanejšie