Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Beňová, Cibulková a Adam Sandler! Poriadne nadupaný výlet do Prahy!
Zdielať na

Beňová, Cibulková a Adam Sandler! Poriadne nadupaný výlet do Prahy!

Archívna reportáž

Dominika Cibulková cestuje rada a často, no je jedno miesto, kam sa vracia so železnou pravidelnosťou. Aspoň dvakrát do roka sa vyberie do stovežatej Prahy, kde je v jednom z hotelov na brehu Vltavy už varená-pečená. Vždy má ten istý luxusný apartmán a tak si tohto exkluzívneho hosťa považujú - tentokrát ale predčili očakávania a Dominike, či lepšie povedané Jakubkovi prichystali aj krásnu tortu k narodeninám ako prekvapenie.

Dominika Cibulková už pár dní zásobuje svojich fanúšikov fotkami z Prahy, kam sa vybrala so svojím manželom a synčekom na predĺžený víkend. No ako sa ukázalo, neboli sami. Síce nie je jasné, či to bol plánovaný spoločný výlet, alebo len náhodné stretnutie, no k "Cibulkovcom" sa pridali aj "Beňovci".

​Park s pávmi, lahodné koktejly, luxusné ubytovanie aj výťahové selfie v značkových kúskoch - to všetko už Dominika svojim fanúšikom stihla ukázať v rámci momentiek z Prahy. A ako je zjavné, spoločnosť im robili aj rodičia malej Leušky - Monika Beňová s partnerom Ľubomírom Klčom.

Predchádzajúci Sandlerov film bol komediálny trhák s tematikou Halloweenu:

Práve Beňová aktuálne pridala asi najväčší trhák - fotku s hollywoodskou superhviezdou, jedným z najlepšie platených hercov a producentov sveta, Adamom Sandlerom. Presnejšie povedané, na fotke nie je europoslankyňa, ani Dominika Cibulková, ale Beňovej partner Ľubomír, zjavne veľký fanúšik 54-ročného Sandlera. "Dvaja malí kamaráti s úžasným Adamom Sandlerom. Bolo príjemne a veselo," okomentovala výletík Beňová a pridala nielen fotku partnera s hercom, ale aj dvojicu Leuška - Jakubko. Selfie fotkami s týmto slávnym komikom s majetkom v hodnote vyše polmiliardy dolárov sa aktuálne sociálne siete len tak hemžia. Sandler je evidentne skutočne tak sympatický a priateľský, ako sa javí byť na filmovom plátne a ochotne sa s každým fotí.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Beňová (@monicabenova)

Hviezdny herec nakrúca v Prahe film Kozmonaut z Česka a stretnúť ho nie je až taký problém, údajne sa často motá okolo Staromestského námestia. Či to bola náhoda aj v prípade Beňovej a Klča, alebo im stretnutie ktosi sprostredkoval, nie je známe. Cibulková sa zatiaľ podobným úlovkom nepochválila, zrejme teda podobná fotka do jej zbierky nepribudla. Ak by náhodou áno, iste by sa hneď pochválila "Náš pražský víkendový výlet v obrazoch," napísala k sérii fotiek a veru tá so Sandlerom tam nebola. Iste jej ale kamarátka Monika porozprávala, ako tých pár minút nadšenia vyzeralo.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Súvisiace články

Najčítanejšie