Tajná svadba už v roku 2020?! Ako sa to vôbec podarilo Olsenovej utajiť?

Poriadne dlho skrývala pred verejnosťou tajomstvo jedna z hviezd televízneho hitu Wanda Vision - herečka Elizabeth Olsen. Podľa správ viacerých zdrojov sa ešte v roku 2020 vydala.

21.06.2021 00:00
shutterstock 1860916786 Foto:
Herečka Elizabeth Olsen na archívnom zábere z roku 2019.
debata

Mladšia sestra slávnych dvojčiat Mary-Kate a Ashley Olsenových, ktorá sa preslávila rolou Scarlett Witch v niekoľkých filmoch a následne aj v nedávnom projekte Disney+ pod názvom Wanda Vision, si vzala dlhoročného partnera. Reč je o spevákovi a hudobníkovi Robbiem Arnettovi z formácie Milo Greene, ktorý sa po jej boku objavoval už v roku 2017. Dva roky po tom, čo ich médiá prvýkrát spojili ako pár, mal Arnett požiadať 32-ročnú herečku o ruku.

Dvojica sa zosobášila podľa viacerých potvrdených informácií v roku 2020. O tom, že muzikant je herečkiným manželom, svedčili aj jej slová v nedávnom rozhovore, kde ho prvýkrát označila slovami „môj manžel“. Nie je však známy ani presný dátum sobáša či miesto, kde sa tak malo stať.

Britain Boris Johnson Čítajte viac Boris Johnson sa v sobotu tajne oženil. O obrade netušili ani ľudia z jeho úradu

Elizabeth Olsen je podobne ako jej sestry, ktoré podnikajú momentálne v oblasti módy so značkou The Row, veľmi dôsledná pri strážení si súkromia. Už dávnejšie v jednom z rozhovorov uviedla, že „vždy existujú spôsoby, ako si ustrážiť súkromie“.

„Moje sestry mi ukázali, že si môžete strážiť súkromie, no zároveň byť dostupní pre novinárov z konkrétnych profesionálnych dôvodov. Veľmi mi pomohlo, že som si tento hodnotový rebríček osvojila od nich,“ vyhlásila kedysi Olsen.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #súkromie #informácie #Elizabeth Olsen

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....