Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Príšerný útok! Pes známeho herca mu pred očami zmasakroval úbohé zviera!
Zdielať na

Príšerný útok! Pes známeho herca mu pred očami zmasakroval úbohé zviera!

Zdroj: Instagram/Russell Brand

Mnohé známe tváre sa hlásia k láske k prírode a zvieratám, ktoré patrične chránia. Niektorí z nich boli ochotní vzdať sa aj mäsa či živočíšnych výrobkov. Aj známy britský komik a herec Russel Brand má vrúcny vzťah k prírode a zvieratám a je tiež majiteľom krásneho štvornohého chlpáča. Avšak ten mu pred niekoľkými dňami spôsobil poriadny šok a krvavé besnenie.

Herec Russel Brand je v obrovskom šoku a zdrvený z hrozného zážitku počas rutinnej prechádzky s jeho milovaným psom. Podľa informácii denníka The Sun jeho nemecký ovčiak menom Bear doslova roztrhal samičku valabie, divokého kengurovitého zvieraťa. Stalo sa to v luxusnej štvrti Henley-on-Thames v britskom Oxfordshire, kde herec žije s manželkou a malou dcérkou. Samica navyše niesla vo svojom vaku malé mláďatko.

Napriek situácii, ktorá sa zomlela veľmi nečakane a rýchlo, zachoval 46-ročný Russell chladnú hlavu a podarilo sa mu zachrániť aspoň malé mláďa, ktoré samička valabie niesla vo svojom vaku. Miestni obyvatelia z tejto luxusnej štvrte hovorili o prvej podobnej tragédií. Niet pochýb, že zarytý ochranca prírody a milovník zvierat ostal po hroznom zážitku veľmi otrasený. "Absolútne nikto však neobviňuje Russella ani jeho psa, bola to len strašná nehoda," povedal jeden z jeho susedov. Naopak, mnohí ho označujú za hrdinu, že nezaváhal a zachránil život aspoň malej kengurke. 

Takto vyzerá rozkošná valabia, ktorá žije voľne v prírode aj na Britských ostrovoch:

"V skutočnosti bol Russell hrdina, pretože sa mu podarilo zachrániť to malé. Mohlo to dopadnúť oveľa horšie, ak by tak rýchlo nezasiahol. Je to veľmi starostlivý človek, čo sa týka zvierat,  sám má veľa domácich miláčikov a všetky sú ako jeho deti," prezradil ďalej sused herca a zabávača, ktorý v mestečku Oxfordshire žije s rodinu v luxusnej vile v hodnote 4,1 milióna libier. Táto oblasť je známa populáciou divokých valabií. Predpokladá sa, že utiekli zo súkromnej zbierky pred viac ako 20 rokmi.

Hercov pes Bear sa nikdy podobne nezachoval a vychádza nielen s domácimi mačkami, ale aj s takouto drobnou ovečkou. O to viac je Brand jeho surovým útokom na nevinnú kenguru otrasený:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Russell Brand (@russellbrand)

Russell, ktorý sa narodil v britskom Essexe, je už roky vegánom a mäso neje už od jeho 14 rokov. Kruté zaobchádzanie so zvieratami predtým viackrát prirovnal k otroctvu. Dvojnásobný otec pravidelne zverejňuje na sociálnej sieti videá a fotografie so svojimi mačkami a taktiež s jeho milovaným ovčiakom Bearom, ktorého opísal ako "tornádo z kožušín". "Chápem, že je zničený z toho, čo sa stalo. Je to naozaj smutné," dodal na záver súcitiaci sused. 

Súvisiace články

Najčítanejšie