John Travolta ukázal svoju dcéru: Fíha, z rozkošného dievčatka je dnes krásna mladá žena!

Obľúbený hollywoodsky herec je vo svojej práci nesmierny profesionál aj napriek tomu, že v súkromí to rozhodne nemal a ani nemá ľahké. Musel sa vyrovnávať hneď s dvomi životnými tragédiami, ktoré mu pomáha zvládať jeho dcéra Ella Bleu.

Život obľúbeného hollywoodskeho herca Johna Travoltu je poznačený dvomi veľkými tragédiami. V roku 2009 mu počas dovolenky na Bahamách náhle umrel syn Jett vo veku len 17 rokov. Príčinou smrti mal byť epileptický záchvat. Zmieriť sa so stratou dieťaťa je pre rodiča takmer nemožné, no rozhodne k tomu nepridá ďalšie úmrtie v rodine. V júli 2020 prehrala svoj boj o život jeho milovaná manželka, herečka a modelka Kelly Preston.

Pre Travoltu je veľkou oporou jeho dcéra Ella Bleu. Z rozkošného dievčatka medzičasom vyrástla krásna mladá dáma, ktorá nedávno oslávila svoje 21. narodeniny. Pre svojho slávneho otca je doslova parťáčkou a trávia spolu každú voľnú chvíľu. Johnovým zmyslom života je okrem Elly aj syn Benjamin, ktorý taktiež rastie ako z vody. A hoci po Jettovi a Kelly v hercovom srdci navždy ostanú prázdne miesta, vďaka týmto dvom pokladom má každé ráno dôvod vstať z postele.

Sledujte film Stratená minulosť v hlavnej úlohe s Johnom Travoltom už dnes o 20:35 na JOJke!