Bambusový pleťový čistič od 100% Pure pre čistú a žiarivú pleť

17:48

Na čistenie pleti si kupujem veľa kozmetiky. Keď niečo miniem, niečo nové si zasa kúpim a tak dookola. Pleť čistím minimálne dva razy denne a tak kozmetiky miniem celkom dosť. Neprekáža mi to však, pretože vďaka tomu je krásna a po rokoch nenosím make up. Ráno si vyčistím a hydratujem pleť, namaľujem oči a hurá do sveta. S drobnými nedokonalosťami som sa naučila žiť a zistila som, ako ľahko a dobre bez líčidiel je :) Samozrejme, trvalo mi to a až keď pleť opeknela, nabrala som odvahu odložiť make upy a BB krémy. Pravdou je, že v zime ich asi vytiahnem zasa, ale teraz mi vôbec nechýbajú. Jedným z mojich miláčikov je aj pleťový čistiaci prípravok s obsahom bambusového uhlia a brazílskeho kaolínskeho uhlia od 100% Pure, ktorý sa spolu s čističom od Hemptouch zaradil medzi moje topky. Sprvu som síce nadšená nebola, ale potom to prišlo.



100% Pure Pleťový čistiaci prípravok bambus ingrediencie

100% Pure Pleťový čistiaci prípravok bambus zloženie

100% Pure Pleťový čistiaci prípravok bambus

100% Pure Pleťový čistiaci prípravok bambus

Kupovala som ho pred pár mesiacmi a chvíľu stál nepovšimnuto na poličke. Potom však prišlo jeho päť minút slávy a nestačila som sa čudovať, ako dobre pracuje. 100% Pure Pleťový čistiaci prípravok bambus som kupovala viac menej naslepo, netušila som, aký je a či budem spokojná. Chcela som si urobiť radosť a tak som ho nakoniec kúpila.

Má 80 ml a balený je v jednoduchej, ale peknej tube. Vďaka jeho tmavej farbe ho určite neprehliadnete a nepôsobí fádne, ale elegantne. Je trochu menší a drahší (za 80 ml dáte 35,90 eur), ale ako sa ukázalo, míňal sa pomaly a vydržal celkom dlho. Keďže od 100% Pure som toho ešte veľa nemala, nemôžem veľmi porovnávať, ale myslím si, že patrí k tým predávanejším kúskom.

Je to kúsok, ktorý takmer nevonia, ani neviem, či som vôbec niečo cítila. Nevadí, oproti voňavej kozmetike je to celkom fajn zmena. Zaujímavá je jeho redšia konzistencia. Vôbec ho nemusíte z tuby vytláčať, sám pekne vytečie. Používala som ho spolu so sonickou kefkou, ktorá vytvorila len veľmi jemnú, sotva badateľnú penu (skôr by sa to asi dalo pomenovať ako povlak).

Mojou chybou bolo, že som čakala zázrak, ktorý odstráni čierne bodky a pleť bude ako vymenená. Potom prišlo sklamanie, lebo čistiaci prípravok bambus taký zázrak nedokázal. Chvíľu som ho nechala len tak stáť na poličke, ale keď som sa k nemu vrátila, všimla som si zmeny k lepšiemu, ktoré som vtedy kvôli sklamaniu nevidela. Pleť veľmi pekne vyčistí a ostane celkom jemná a žiarivá. Je príjemná na dotyk a vôbec nie je vysušená. Je k nej mimoriadne jemný, vôbec ju nedráždi (ani keď som mala ekzémy a boľavé miesta okolo úst), preto je vhodný aj pre citlivú pleť. 

Keď som sa tento rok borila s ekzémami a moja tvár vyzerala ako v ohni po každom čistení, zniesla som len dva čistiace gély/krémy - tento a ten od Hemptouch. Žiadne podráždenie, začervenanie, pálenie, svrbenie, nič. Proste paráda. A vtedy som sa do neho kozmeticky zamilovala a povedala som si že pri jednom balení určite neskončím. Tvár je čistá, zdravá, jemná a vyrážky zmizli.

Plusy:
  • pekne vyzerá (tmavé obaly ja môžem)
  • bez výraznejšej vône
  • zaujímavá konzistencia
  • vhodný pre citlivú pleť
  • vynikajúco čistí pleť, zjemňuje a hydratuje ju, upokojuje ju, je hydratovaná a svieža
  • vôbec nedráždi a nevysušuje
Mínusy:
  • čakala som, že si viac poradí s čiernymi bodkami
Nájdete ho za 35,90 eur v eshope 100% Pure.


Máte obľúbenca tejto značky? :)

 

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe