instagram/ borisvalabik
StoryEditor

Sexi otecko, ktorý si získa vašu pozornosť. O svoju dcérku sa stará ako o kráľovnú

20.06.2021, 13:00
Celebrity
To, že sa stal otcom, je preňho najdôležitejšou úlohou v živote. Nehanbí sa za to a verejne priznáva, že pre svoju princeznú urobí všetko na svete.

Už keď sa Boris Valábik objavil na televíznych obrazovkách prvýkrát ako komentátor hokeja, získal si nielen mužské, ale najmä ženské publikum. Zatiaľ čo si muži s radosťou vypočuli názor bývalého reprezentata a hokejistu, ktorý pôsobil v samotnej NHL, ženy uchvátil najmä svojim vzhľadom. Nie je sa čím čudovať - Boris je vysoký, sympatický a v neposlednom rade aj charizmatický muž. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Boris Valábik (@borisvalabik)

Napriek tomu, že sa zo dňa na deň stal celebritou najmä v ženskom publiku, si svoj súkromný život strážil už od prvej sekundy. Fanúšikom prezradil, že po skončení hokejovej kariéry vyštudoval Policajnú akadémiu, kde spoznal aj svoju osudovú lásku - dnes už manželku Luciu. Dvojica sa len málokedy objavovala v médiách a Boris sa si svoju ženu strážil. O svoju najväčšiu radosť sa však rozhodol podeliť a len pred pár mesiacmi oznámil svetu krásnu novinu a to, že sa stal otcom. 

,,Môžme mať úspechy v práci, v kariére, v škole. Môžu sa nám plniť akékoľvek sny a môžme mať dobrý pocit z akéhokoľvek vyhratého boja. Ale toto...toto je to najviac na svete. Ten pocit..'' napísal k fotografii, na ktorej bozkáva svoju malú princeznú.

Aj keď tváričku Viktórie zatiaľ neukázal, je jasné, že si jej prítomnosť užíva na 100 percent. ,,Odchádzanie z domu a návrat späť je zrazu úplne iná záležitosť,'' prezradil Boris. Ten by pre svoju malinkú urobil prvé aj posledné. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Boris Valábik (@borisvalabik)

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Boris Valábik (@borisvalabik)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 13:07