Po ročnej pauze na dostihoch! Alžbeta II. neskrývala nadšenie, taký úsmev často nevídať

Britská kráľovná Alžbeta II. v sobotu po prvý raz od roku 2019 navštívila prestížne dostihy v meste Ascot neďaleko Londýna, informovala agentúra DPA.

20.06.2021 11:50
Britain Royal Ascot Foto: ,
S takýmto nadšeným úsmevom sa ukázala kráľovná Alžbeta II. na dostihoch v Ascote.
debata

Panovníčka túto udalosť zvanú Royal Ascot navštevuje pravidelne. Minulý rok ju však vynechala z dôvodu pandémie koronavírusu SARS-CoV-2. Preteky sa vtedy konali bez divákov, píše DPA.

Preteky v Ascote patria medzi najvýznamnejšie dostihy Británii, kde tradične zahajujú športové leto, počas ktorého sa koná tenisový turnaj Wimbledon či golfový turnaj The Open Championship.

Kráľovná Alžbeta II. sa zhovárala aj s jazdcom...
Spokojná kráľovná Alžbeta II. sa objavila na...
+2S takýmto nadšeným úsmevom sa ukázala kráľovná...

Dostihy v Ascote sú aj veľkou spoločenskou udalosťou. Ich začiatky siahajú až ku anglickej kráľovnej Anne Stuartovej a dodnes má nad ním patronát kráľovská rodina. Dostihy veľmi obľubuje aj samotná kráľovná Alžbeta II., ktorá vďaka dostihovým stávkam zarobila za posledné tri desaťročia približne osem miliónov eur.

616362582 Čítajte viac Pár dní rozvedený vnuk Alžbety II. na dostihoch: Dobrá nálada a dotyky tejto ženy!

V sobotu ju fotografi na dostihoch zachytili vo výnimočne dobrej nálade a úsmev jej neschádzal z tváre. Panovníčka je známa ako milovníčka koní a dokonca ju nedávno zachytili objektívy aj počas jazdenia na koni, napriek tomu, že tento rok oslávila 95. narodeniny.

Dostihy Royal Ascot sa každoročne konajú v júni na dostihovej dráhe Ascot Racecourse v grófstve Berkshire na juhu Anglicka.

debata chyba
Viac na túto tému: #úsmev #dostihy #kráľovná Alžbeta II. #Ascot

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...