Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Opäť dokonalé rodinné šťastie? Dara Rolins prekvapila idylickými fotkami s jej bývalým a dcérkou!
Zdielať na

Opäť dokonalé rodinné šťastie? Dara Rolins prekvapila idylickými fotkami s jej bývalým a dcérkou!

Je to už dlhých 11 rokov, čo krachol vzťah hudobníka z kapely Wohnout, 44-ročného Matěja Homolu, a speváčky Dary Rolins (48). Z päť rokov trvajúcej lásky vzišla ich jediná dcéra Laura (13). Jej mama nedokázala Homolovi odpustiť neveru a verejné poníženie, radšej ukončila vzťah, hoci vtedy malo ich dievčatko len dva roky. Bol to škaredý rozchod a dlho si nevedeli prísť na meno, našťastie, v mene dcérky k sebe opäť našli cestu a v súčasnosti je ich vzťah už vyslovene idylický.

Keď sa dali dokopy, bol to ako stret dvoch svetov - popová a komerčne úspešná Dara a Matěj, rocker totálne ignorujúci trendy. Vyzeralo to na veľkú lásku a nepochybne to tak aj bolo, keďže sa obaja podujali dokonca na rodičovstvo. No azda v rámci hesla "sex, drugs and rock'n'roll" napokon Homola ukázal svoju nespútanú tvár a Daru podviedol. Tá mu to dlho nevedela odpustiť.

Čas ale zahojí všetky rany a najmä - Dara a Matěj mali ten najlepší dôvod, aby totálne nespálili mosty, ich dcérku Lauru. Tá má rada tak mamu, ako aj otca a je to vzájomné. A tak sa po pár rokoch hnevu podarilo rodinu opäť spojiť. Síce už nie v partnerskom vzťahu rodičov, ale zato v peknom priateľskom zväzku.

Hoci nemá oficiálny vzťah už vyše tri roky od rozchodu s Rytmusom, predsa len má láska v Darinom živote pevné miesto:

​Dara, Matěj a Laura dokonca trávia aj spoločné Vianoce a iné dôležité okamihy pre rodinu. Nečudo, že sa začalo klebetiť, či by sa rodinka nemohla dať skutočne dokopy. "Pre tých, ktorí budú mať opäť nutkanie zmieniť, že by nám to spolu svedčalo... Matějovi to už niekoľko rokov svedčí s jeho slovenskou priateľkou Andreou. A rovnako, ako s Matějom, aj s ňou máme ja aj Lola skvelý vzťah a tešíme sa, že sú spolu šťastní," objasnila Dara celkom jednoznačne, ako to majú nastavené. Za toto priznanie a vyznanie v jednom si vyslúžila mnoho pozitívnych reakcií, aj od známych osobností, ktoré takúto formu lásky aj po rozchode veľmi chválili.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Dara chcela spoločnými fotkami upriamitť pozornosť aj na novú záľubu svojho expartnera, ktorý sa v lockdowne zdokonalil v drevorezbe. "Lockdown mal na svedomí aj príjemné objavy a zvraty v našich životoch. Jeho prvá vernisáž bola u neho na záhrade, pre rodinu a kamarátov. Tá verejná by mala byť už v septembri. Zatiaľ odmieta čokoľvek a komukoľvek zo stovky jeho drevosôch predať, ale myslím, že nebude vzdorovať donekonečna a jedného dňa to proste prehodnotí," robí Dara už tak trochu vopred propagáciu výrobkom Matěja Homolu. Ktovie, či skutočne povolí a začne svoje skutočne vydarené dielka aj predávať, zatiaľ ich len daruje, no zrejme príde deň, keď uzná, že skladovať ich nemá zmysel.

Súvisiace články

Najčítanejšie