Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Alexa má po pás dlhé vlasy a vie, ako aj vám narastú: Ženy, takto si ich umývajte!
Zdielať na

Alexa má po pás dlhé vlasy a vie, ako aj vám narastú: Ženy, takto si ich umývajte!

Zdroj: instagram/alexa.serowik

Alexa má nekonečne dlhé a krásne vlasy. Blondína je presvedčená, že aj vám môžu narásť. Stačí malá zmena v starostlivosti o korunu krásy.

Alexa už na prvý pohľad zaujme práve svojou zdravou, hustou a dlhou hrivou. Jej tipy ohľadne starostlivosti o vlasy sú na sociálnych sieťach veľmi populárne a skúšajú ich tisíce žien. Prečo? Lebo naozaj fungujú!

Ako sa starať o vlasy? Tu sú rady odborníka!

​Mladá Američanka priznala, že ani ona nemala takú korunu krásy, akou sa pýši dnes. Mala polodlhé vlasy zničené farbením a fénovaním. Potom však od základov zmenila starostlivosť o ne a neuveríte, no začali jej znovu rásť! 

@alexa.serowik

ABOUT MY ##HAIRGROWTH ?For a chance to win a box of all my fav hair growth products enter my giveaway! Picking the winner on 1/7 at 6pm EST. ##hairtok

♬ Inspirational Piano - AShamaluevMusic

Alexa urobila jednu zásadnú vec, ktorá jej pomohla a zafunguje aj u vás! Prestala si vlasy každý deň umývať. Ak si to neviete predstaviť, lebo máte vlasy hneď mastné, vydržte! Pokojne použite suchý šampón, ale aspoň mesiac si vlasy umývajte iba dvakrát do týždňa. Pokožka hlavy sa prispôsobí a nebude sa vám tak mastiť. Jej druhá rada je - masírujte si vlasovú pokožku. Jedine takto sa vám prekrví a vlasy vám začnú rýchlejšie rásť. A do tretice - používajte kvalitné masky, vďaka ktorým bude vaša koruna krásy vyzerať zdravo a neodolateľne. 

@alexa.serowik

WELCOME TO THE BEST SIDE OF TIKTOK ##hairtok ##hair ##longhair ##hairgrowth ##hairgrowthtips ##hairgoals ##haircare ##alexaserowik ##fyp

♬ original sound - switchdisco

Ako si doma vytvoríte účes snov? Prezradí vám kaderník Ján Molnár!

Súvisiace články

Najčítanejšie