2021-06-19 14:12:00
Ferrari ION F Puma
Ferrari ION F Puma
Zdroj: Puma

Nemôžete si dovoliť Ferrari SF90 Stradale? Tento pomalší model áno!

Kúpiť si Ferrari nie je ľahké. Najmä s ohľadom na priemerný plat na Slovensku. Toto je lacnejšie.

 

Ferrari v spolupráci so značkou Puma pripravilo riešenie pre tých, ktorí si nemôžu dovoliť kúpiť a udržiavať vozidlo tejto značky. Môžu si totiž kúpiť Ferrari medzi teniskami a začať s ním chodiť. Vraj je na ne nižšia poistka a navyše je to ekologickejšie. Ferrari SF90 má pomerne vysokú spotrebu paliva, najmä v meste. S teniskami ale spotreba paliva výrazne klesá. Dá sa povedať, že je to prvé bezemisné Ferrari. Emisie sú jedine v prípade požitia väčšieho množstva strukovín. Cena je na Ferrari doslova zázračná, porovnateľná s cenou pneumatiky (sotva) na jedno, maximálne dve kolesá nového vozidla (podľa roku výroby a ochoty investovať). Dôležité je tiež poznamenať, že cena nie je za jednu tenisku, ale rovno za dve!

Tenisky (sneakers – žeby snikersky?) sú v červenej/čiernej farbe, majú prítlačné krídlo, "ponožky", taktiež spĺňajú najnovšie bezpečnostné predpisy. Disponujú bezpečnostným pásom, vraj dobre odoláva preťaženiu a opora nohy je tiež prémiová. Prémiová je aj cena. Puma predáva tenisky Ferrari ION F vo vlastnom online obchode a vo vybraných kamenných obchodoch. Cena online je 400 libier, teda cca 500 eur. Skúste zohnať lacnejšie Ferrari. Ak sa vám to podarí, bude z lega, či na diaľkové ovládanie, no ani v jednom sa dospelý človek nemôže poprechádzať.

Isteže to nie je prvá vec, ktorá nesie logo Ferrari a zároveň si ju môžete obliecť, je ale celkom nová a vraj je dôkladne inšpirovaná samotným športovým modelom SF 90 Stradale. Nemá síce taký výkon, ale predstavte si tú parádu – mať Ferrari na nohe. K tomu šuštiaky, čiapka so šiltom na jednu stranu, letecké okuliare a dvere každej obecnej diskotéky sa vám otvoria automaticky. Obuv Ferrari nájdete v plnej kráse v galérii. 


AUTOR: © Zoznam/jh

Komentáre k článku


Stream naživo