Poriečna polícia ‘lovila‘ vo Váhu utopené BMW

Policajti pri Novom meste nad Váhom vyťahovali z vody auto. Išlo pravdepodobne o BMW, s ktorým tam opitá vodička nacúvala ešte v októbri minulého roku.

19.06.2021 16:00
debata (5)
Policajti pri Novom meste nad Váhom vyťahovali...
voda2 Policajti pri Novom meste nad Váhom vyťahovali z vody "utopené" auto, ktoré zrejme bolo na dne niekoľko mesiacov.

Dopravní policajti z Nového Mesta nad Váhom požiadali poriečnu políciu o vyhľadanie osobného motorového vozidla BMW, ktoré skončilo v miestnom kanáli. Pozrite sa, ako to dopadlo.

V tomto prípade sa pravdepodobne vyťahovalo auto, ktoré sa do vody dostalo ešte v polovici októbra minulého roku pomerne kurióznym spôsobom. Partia tam vtedy v záhradkárskej oblasti oslavovala a dve, alkoholom posilnené, ženy si sadli do BMW, s ktorým začali cúvať na cestu.

Auto sa napokon podarilo dostať na breh a... Foto: Polícia SR
BMW, potápači, polícia Auto sa napokon podarilo dostať na breh a vytiahnuť strmým svahom.

Napokon však nacúvali až do prudkého svahu Biskupického kanálu a auto sa zosunulo do vody, kde ho začal unášať silný prúd. Obe ženy vo veku 23 a 28 rokov môžu tvrdiť, že sa druhýkrát narodili, pretože z potápajúceho auta sa im podarilo pomerne rýchlo uniknúť, utopil sa v ňom len pes ich ďalšej kamarátky. Vodička mala v dychu takmer jedno promile alkoholu, spolujazdkyňa dve.

Policajti a hasiči sa vtedy rozhodli auto nevyťahovať, nakoľko silný prúd ho mohol uniesť rádovo až o stovky metrov a bolo by to nebezpečné.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #polícia #BMW #alkohol za volantom #poriečna polícia
Články podľa značiek