Oslávte deň otcov so silným a výrazným Cold Brew v Starbucks

Všetci vedia, že druhá májová nedeľa vždy patrí Dňu matiek, pričom sa častokrát zabúda, že od roku 1910 sa oslavuje aj Deň otcov, a to vždy tretiu nedeľu v júni. Poďakovať svojmu otcovi v tento sviatok môžete aj jednoduchým pozvaním na kávu, napríklad na tmavé a chuťovo výrazné Cold Brew v kaviarňach Starbucks.

 

Už táto nedeľu, 20. júna, bude patriť všetkým otcom a v Starbucks sa tešíme na každú príležitosť vychutnať si spoločné momenty pri lahodnej káve. Originálnou letnou kávou Cold Brew svojho otca určite nesklamete.

Cold Brew je jedinečné predovšetkým spôsobom prípravy. Ide o veľmi pomalý proces, kedy niekoľko hodín trvajúce lúhovanie uvoľní z kávových zŕn prirodzenú chuť, takže kávový extrakt získa svoju plnú arómu. Horúca voda extrahuje z kávy horkosť, zatiaľ čo studená voda znižuje jej aciditu a dodáva jej prirodzenú sladkú dochuť. Okrem toho je Cold Brew pripravované z väčšej dávky kávy, a obsahuje tak viac kofeínu ako káva lúhovaná v klasickom pomere a v horúcej vode. Preto je lepšie použiť menej kávového extraktu a doriediť ho vodou alebo ľadom

V kaviarni na Hlavnom námestí v Bratislave dostáva tradičné Cold Brew úplne iný rozmer vďaka novej technológii prípravy. Pre fajnšmekrov tu pripravujú jedinečné Nitro Cold Brew, ktoré je sýtené dusíkom, čím nápoj získava hladkú zamatovú textúru a jemnú chuť. Pre ešte lahodnejší zážitok môžete vyskúšať aj Nitro Latte, ktoré vás počas horúcich letných dní osvieži a dobije novou dávkou energie.

Potešte svojho otca tento rok obľúbeným kávou zo Starbucks a vďaku mu môžete prejaviť aj originálnym tumblerom alebo fľašou, v ktorej bude mať svoj obľúbený nápoj vždy so sebou.

Zdroj: Filip P.